Referater fra torsdagens løp

Skrevet av Thomas Gjelsås,  07.06.2019
Izakaya ©hesteguiden.com

Det ble en flott løpsdag på Øvrevoll torsdag, med mildt sagt skiftende vær, men med strålende sport, god omsetning og stort publikum på plass. Det ble gjennomført firmaarrangementer med mer enn 500 ekstra tilskuere som hygget seg gjennom kvelden.

De fikk se treårige Izakaya kjempe seg til seier foran My Abbey Road i innledningsløpet.  Hesten til Stall Bright Side Of Life ble ridd av Manuel Martinez. -Dette er en fin hest som startet karrieren lovende. Sist var han syk, men i dag var det gøy å se at alt fungerte. Jeg er fornøyd og gleder meg til fortsettelsen, sa trener Niels Petersen.

Topas Royal ©hesteguiden.com

Topas Royal viste for alvor muskler i det andre løpet. Treåringen til Stall Perlen var helt suveren for jockey Jan-Erik Neuroth og vant et kvalitetsfylt maidenløp. -Når han vinner på denne måten har jeg god grunn til å smile. Nå sikter vi mot større oppgaver, fortalte en tilfreds trener Wido Neuroth.

Trouble Of Course ©hesteguiden.com

Det er lenge siden Trouble Of Course har vunnet løp. Hesten vant som kjent Marit Sveeas Minneløp (G3) som treåring. Nå var han tilbake i vinnerpaddocken over distansen 2.400 meter og ble ridd av rutinerte Jacob Johansen. En glad eier Einar Nagell-Erichsen kunne glede seg over å slå gode konkurrenter i løp 3. -Han viste i dag at han fortsatt har mer å hente og taklet dessuten 2.400 meter. Nå blir det en spennende sommer, sa trener Niels Petersen.

Story Minister ©hesteguiden.com

Story Minister var en overraskelse i spillet da han vant sist løpsdag. Nå var det langt større forventninger til hesten som var gjort til favoritt. Sammen med Sandro De Paiva sørget fireåringen for at eier Atle Walgren fikk sin andre seier på en uke. Trener er Yvonne Durant med base i Skoger.

Miltonia ©hesteguiden.com

Ny sprint fulgte i det femte løpet. 900 meter på gresset passet godt for Miltonia som knep seieren på målstreken for Madeleine Haugland. Hoppen er eid av Fam. Grande. -Dette synes jeg virkelig var fortjent og jeg var glad for å se henne vinne i dag. Hun har hatt god form og spart opp til en seier, sa trener Are Hyldmo.

My Cup Of Tea ©hesteguiden.com

Amatørløpet fikk en suveren vinner. Lovende Mina Haug suste inn til seier med Henrik Engblom-trente My Cup Of Tea. Eier er Irene Søderlund. Espen Ski ga ros til Mina Haug fra vinnerpaddocken etter løpet. -Det er gøy å høre. Jeg er veldig fornøyd med hestens innsats i kveld, og synes dette er veldig artig, sa Mina Haug.

Otama Mareld ©hesteguiden.com

Otama Mareld tok seg av avslutningsløpet. Mark Larsen har jobbet hardt for å komme tilbake på hesteryggen og fikk en fortjent fulltreffer i avslutningsløpet. Eier og trener Marie Lustig var en glad dame etter kveldens siste løp. -Det var en god prestasjon, og dette var gøy. Hesten gjorde et bra løp i Danmark sist også.