Mer informasjon til publikum og spillere

08.05.2019
Artikkelbilde
Espen Ski skal være med i vinnerpaddocken på våre løpsdager denne sesongen. Vår tidligere superjockey vil by på både analyser og sportslige kommentarer til publikum.

Øvrevoll tar nye grep for å øke tilbudet til publikum og spillere. Vi har blitt E-kommisjonær og har etablert "Øvrevolls spillsenter". Her kan du lese både tips, intervjuer og samtidig levere ditt spill. I tillegg utvider vi nå servicen i vinnerpaddocken, og får med oss selveste Espen Ski på laget.

Følg denne linken for å besøke "Øvrevolls spillsenter".

http://www.ovrevollgalopp.no/spillsenter

-Dette er bare et av flere grep vi tar for å stimulere alle som ønsker god informasjon før spillet skal leveres. Her vil det også bli videomateriale både for nybegynnere og etablerte spillere. Fra og med 17. mai utvider vi servicen med forhåndskommentarer fra Birger Christensen rundt alle hestene som starter på Øvrevoll, forteller Thomas Gjelsås.

Torsdag 9. mai blir det også mer informasjon til publikum under løpsdagen. Da får vi med oss mangeårig championjockey Espen Ski i vinnerpaddocken.

-Dette gleder vi oss til! Espen er en ressurs, han er både meget kompetent og populær i miljøet. Espen skal stå for nyvinningen "Analysen", og by på faglig input og underholdning med glimt i øyet i etterkant av løpene. I tillegg blir det forhåndssnakk om diverse temaer og aktuelle høydepunkter. Vi kommer til å prøve oss litt frem og utvikle dette gjennom sesongen. Jeg er sikker på at dette vil bli et løft på våre løpsdager, avslutter Gjelsås.