Oppsummering fra torsdagens løp

31.05.2019
Artikkelbilde
St Paul de Vence ©hesteguiden.com

Vi fikk se flere imponerende vinnere på den siste løpsdagen i mai. To hester fra Stall Neuroth gjorde opp i 3-årsløpet som innledet løpsdagen. Jan-Erik Neuroth satt på vinneren St Paul De Vence (Mr Ascot), mens Bosmann måtte nøye seg med sølv.

Twisted ©hesteguiden.com

Amatørtrener Gina Mathisen har hatt en flott start på sesongen, og seks år gamle Twisted (Stall Twisted) tok årets andre fulltreffer som et tredjevalg i V65-1. Sammen med Jacob Johansen spurtet hoppen inn til seier over den 2.830 meter lange distansen.

Redeeming ©hesteguiden.com

Distansen var adskillig kortere i det tredje løpet. Den svenske gjesten Redeeming (Cabinet Racing HB) vant amatørløpet komortabelt for Mina Haug. Henrik Englom trener hesten som var favoritt i spillet.

Macjack ©hesteguiden.com

Macjack (Showjumpers Racing Club) er en flott norskoppdrettet 3-åring og har bevist at han kan veldig mye. Nå fikk han en storløpsseier i Forsommerløpet sammen med Jan-Erik Neuroth som hadde en stor kveld med tre seire. Seieren ble meget sikker, og med 95.000 i førstepremie hadde amatørtrener Arne O. Karlsen all grunn til å være fornøyd.

Story Minister ©hesteguiden.com

Det var ikke alle som trodde på Story Minister (Atle Walgren) denne gang, men fireråringen ville vise seg frem og kjempet seg inn til en tapper seier sammen med jockey Sandro De Paiva, foran langt mer betrodde Dardenne. Yvonne Durant trener hesten som vant tre løp i fjor og kan få en ny fin sesong.

 

Kildare ©hesteguiden.com

 Øvrevoll Hesteeierforenings Handicap er et løp det er gjevt å vinne med hele 85.000 kroner i førstepremie. Kildare (Leif-Erik Thoresen) kom sist inn på oppløpet, men sammen med Jan-Erik Neuroth var han først på målstreken. 5-åringen som er trent av Niels Petersen, holdt unna for godt avsluttende Fil Rouge.

Séraphine ©hesteguiden.com

Séraphine (Nora Hagelund Holm) var en stor overraskelse i spillet, og da hun spurtet ned Alsimsaam var det klart at det ble jackpot i V65 og store penger å spille om kommende torsdag. Nora Haglund Holm gjorde pappa Steinar Holm (trener) ekstra stolt.

Swedish Dream ©hesteguiden.com

Det oste klasse av kveldens siste løp, hvor mange av våre topphester kom til start. Swedish Dream (Stall Øvrevollkollen) leverte en praktfull årsdebut og viste at han ville være med å kjempe om penger og ære i årets største løp. Carlos Lopez red hesten som er trent av Annike Bye Hansen.