Øvrevoll Galopp har inngått avtaler med Ford Motor Norge og RøhneSelmer

20.05.2019
Artikkelbilde
HEST360 partner Märtha Louise og Ford Motor Norges adm dir Per Gunnar Berg

Ford Motor Norge og RøhneSelmer har stor produktbredde å tilby hesteiere - både innenfor personbiler og nyttekjøretøy. Sammen med HEST360 vil de bruke Ford Rangere med hestehengere for å gjennomføre ryggekonkurransen Hest360FordChallenge.

Øvrevoll Galopp har inngått samarbeid og signert to avtaler. En med Ford Motor Norge og en med RøhneSelmer. Sammen med HEST360 vil Øvrevoll være med på å løfte frem ryggekonkurransen HEST360FordChallenge ved å gjennomføre to delfinaler på Øvrevoll. Første gang torsdag 23. mai og andre gang 20. juni, før selve finalen gjennomføres i forbindelse med Norsk Derby søndag 25. august. Her er en liten promofilm for delfinalene: FILM. Hvis noen ønsker å utfordre de to forhåndskvalifiserte finalistene, Adm dir i Ford Motor Norge  Per Gunnar Berg og gründer og deleier i HEST360 prinsesse Märtha Louise, finner dere link og mere informasjon om konkurransen her:   

Ford har mange spennende produkter å tilby hestesporten, og vi er glade for at Ford har kjøpt reklameplassen på startboksene på Øvrevoll slik at de er med oss i hvert eneste løp gjennom hele sesongen. I tillegg til gjennomføringen av HEST360FordChallenge sine delfinaler og finale, så har RøhneSelmer kjøpt et av løpene under Norsk Derby. ‘Dette gir oss en flott mulighet til å både vise oss frem og ta godt vare på allerede eksisterende kunder’, forteller Hans Petter Hellehaugen, Salgs-og markedssjef i RøhneSelmer. ‘Og så er det vel en grei måte å treffe enda flere og nye potensielle kunder innenfor Galoppsporten?’, smiler Esben Hansen som har inngått begge avtalene på vegne av Øvrevoll Galopp. ‘Vi tar alltid godt vare på våre kunder og denne gang kan vi tilby noe ekstra som Norsk Derby i hyggelige omgivelser i flott kombinasjon med mat og drikke’, smiler Hellehaugen, som forteller at de ønsker å både ta med seg, kunder, egne folk og selvfølgelig ta godt vare på finalistene i HEST360FordChallenge.