Rolf Ottesen og Pizza & Kina Expressen har signert nye avtaler

03.05.2019
Artikkelbilde

Det er alltid hyggelig når eksisterende partnere velger å fortsette samarbeidet. Begge to har nå signert nye Leverandørpartneravtaler for 2019.

‘Det å bygge opp et partnernettverk tar gjerne litt tid’, forteller Esben Hansen som har inngått avtalene på vegne av Øvrevoll Galopp. ‘Det at flere som ble med i fjor velger å resignere bekrefter at man gjør noe riktig, men setter også krav til utvikling og nytenking sammen med partnerne og våre omgivelser’, fortsetter Hansen. ‘Det som er viktig med alle våre partnere er at dette ikke bare er Esben sin avtale, Liv sin avtale, Thomas sin avtale eller Øvrevoll Galopp sin avtale. Dette er alle sin avtale. Alle ansatte på Øvrevoll, både i administrasjonen, i og rundt sporten og våre foreninger. Hvis alle som er glad i og opptatt av galoppsporten bruker våre partnere så vil dette gi resultater. Det vil gi våre partnere flere kunder og mer salg som igjen gjør det lettere å fortsette og kanskje til og med øke samarbeidet med Øvrevoll. Det er ingen partnere som forventer at det skal være slik at de får alle leveranser, men alle sammen håper, og kanskje forventer, at de blir forespurt om et tilbud hver gang noen rundt Øvrevoll sfæren trenger noe de kan levere. Trenger du eller den bedriften du jobber i overtidsmat?, så ta kontakt med Pizza & Kina Expressen og hør hva de kan tilby. Trenger du eller den bedriften du jobber i trykksaker?, så ta kontakt med Rolf Ottesen AS og hør hva de kan tilby til hvilken pris. Nevner dere i tillegg at dere kontakter dem fordi de er partnere hos Øvrevoll, så kan det til og med hende dere får et ekstra godt tilbud. Det er slik denne partnerverden fungerer. Det skal alltid være vinn-vinn. For alle sammen. Da blir vi gode sammen’, forteller Esben.

Rolf Ottesen, som er en stor og betydelig aktør innen Offsett- og Digitaltrykk, leverer alt av trykksaker. Fra visittkort til storformat. De holder til på Mortensrud i Oslo og har daglig egen transport som sørger for at kundene får det de trenger levert der de ønsker. ‘Vi trenger en fleksibel, hjelpsom og prisbevisst leverandør som kan bistå oss’, forteller Hansen. ‘Vi har kort tid fra våre ukentlige løpsprogram er klare for trykk til de må være levert hos oss på Øvrevoll. I tillegg leveres det en del rett til Posten/Bring for direkte utsendelse til abonnenter. Dette må gå av seg selv. Og det gjør det’, smiler Esben. 

Pizza & Kina Expressen og deres kjørekontor som holder til på Øvrevoll har også forlenget sin avtale med et år. De har funnet seg godt til rette her på Øvrevoll og er veldig fornøyd med lokaliseringen med parkeringsmulighetene på utsiden når kunder kommer for å hente bestilt mat selv. ‘Vi startet opp dette i fjor og det er veldig hyggelig at de nå ønsker å fortsette dette samarbeidet’, forteller Esben. ‘Dette er egentlig to avtaler. Den ene er en leieavtale for fasilitetene de leier av oss og den andre er en mer kommersiell avtale hvor vi samarbeider om eksponering, synlighet og salg av deres produkter’, fortsetter Hansen. ‘Det var Pizza & Kina Expressen som gjorde det mulig for oss å lansere vårt familietilbud med pizzaarmbånd under Norsk Derby i fjor. Dette ble en kjempesuksess og vi ser på andre dager og områder hvor vi kan utvide dette i år’. ‘Vi gleder oss til både å fortsette og utvide vårt samarbeid’, avslutter Hansen.