Mange flotte vinnere på årets andre løpsdag

03.05.2019
Artikkelbilde
Tinolo ©hesteguiden.com

Tinolo ga publikum en god sportslig opplevelse under kveldens åpningsløp. Stall Mr Ascots 3-åring imponerte og vant enkelt. -Han gjorde akkurat det vi håpet på og dette lover godt for resten av sesongen. Vi gleder oss til fortsettelsen, fortalte en fornøyd trener Cathrine Erichsen.

Basie ©hesteguiden.com

Basie tok seg av kveldens andre løp sammen med jockey Raphael Schistl. Han koblet enkelt grepet nedover oppløpet og tok en meget sikker seier. -Dette var et oppløftende løp og det ble enkelt, konstaterte trener Niels Petersen som har fart på stallen. -Nå gleder jeg meg til storløpene begynner. Jeg mener stallen er i god rute, avsluttet Petersen som også vant løp på Øvrevolls åpningsdag. Basie eies av Max Racing.

IKC Fiction ©hesteguiden.com

IKC Fiction var gjort til favoritt i spillet, og det med rette. Hesten som vant fire løp i fjor, og er eid av Stall AT og TIna Smith, åpnet sesongen med å spurte ned stallkameraten Pal O´Mine som også leverte et godt løp. Nå venter større oppgaver for duoen fra stallen til trener Tina Smith. -Det var gøy å se at begge to var så bra på direkten. Nå sikter vi sannsynligvis mot større oppgaver i Sverige i første omgang. Dette blir spennende, konstaterte en glad trener fra vinnerpodiet.

Eternal Flame ©hesteguiden.com

 Eternal Flame lå sist inn mot svingen, men jockey Dale Swift tok noen smarte veivalg, og dermed stormet Eternal Flame inn til en komortabel seier. Swift blir spennende å følge gjennom sesongen, og dette var også kveldens største overraskelse i spillet. Det er familien de Mora som eier Eternal Flame og amatørtrener Annie de Mora gjør den daglige jobben. -Dette var rett og slett veldig moro. Både hest og jockey gjorde en strålende innsats, sa en meget lykkelig Annie de Mora.

Mongolian Navy ©hesteguiden.com

Mongolian Navy vant på åpningsdagen og gjentok nå over kortere distanse. Denne gang gikk 5-åringen ,som er eid av stall Blue Sky, i front hele veien. Jan-Erik Neuroth red hesten inn til ny triumf. -De later til å være en god match. Hesten har vært god to ganger på rad nå. Det blir start allerede neste uke. Tre strake seire på tre uker hadde vært stort, smilte trener Pål Nordby.

Two Times ©hesteguiden.com

Two Times kom til Norge med forventninger i ryggen mot fjorårssesongen. Årsdebuten bar løfter om at eierne i stall Good Times har mye morsomt i vente. Han suste unna til en sterk seier i avslutningsløpet sammen med lærlingen Allan Wallace. -I dag var det virkelig stil over han. Dette ser lovende ut med tanke på resten av sesongen. Jeg mener stallen holder god form nå, avsluttet trener Are Hyldmo.