Mange sterke vinnere i regnet

10.05.2019
Artikkelbilde
C'est la vie ©hesteguiden.com

Både publikum og aktive trosset regnet på Øvrevoll torsdag, og vi fikk se en rekke gode vinnere på den siste løpsdagen før vårt store 17. mai arrangement. I treårsløpet som innledet kvelden, overbeviste debutanten C´est La Vie ved å vinne foran stallkameraten I See Fire. Rafael Schistl red vinneren som er eid av Stall Zuccini og oppdrettet av Stutteri Hjortebo i Danmark. -Han leverte akkurat det vi ønsket å se. Dette er en lovende hest som vi mener har fremtiden foran seg, sa trener Niels Petersen. Han har Dansk Derby i tankene med denne hesten.

Reckless ©hesteguiden.com

Reckless imponerte med seier i årsdebuten og fulgte opp med ny vanntett seier. Sammen med Silje Strand kontrollerte hun løpet fullstendig. Seieren ble av det suverene slaget for hesten som eies av Stall Borealis. -Dette var imponerende. I dag var hun i en egen klasse og Silje hadde full kontroll. Vår stall er i strålende form, uttalte trener Tina Smith.

Crossroad Blues ©hesteguiden.com

Crossroad Blues fulgte også opp med ny seier i årets andre start. Den norskoppdrettede fireåringen ser ut til å få en ny fin sesong, og eierene i Stall Racing Invest var lykkelige etter løpet. Sandro De Paiva grep sjansen da de fikk fritt frem over oppløpet. -Dette er en super hest som tar nye steg hele tiden. Nå har han vunnet to løp allerede i år og vi får tenke oss om litt i forhold til fremidige oppgaver. Dette var bra, sa trener Are Hyldmo.

Callaway of Course ©hesteguiden.com

Det ble norskoppdrettet seier også i det fjerde løpet til Callaway Of Course som skar tidlig til front og hadde full kontroll mot mål. Den meget lovende lærlingen Kaia S. Ingolfsland red hesten som er eid av Stall Værelse 9. -I dag ble det enkelt og hesten viste at den har bra kapasitet. Dette var hennes første seier, men jeg tror det er mer å gå på, fortalte trener Hallvard Soma.

 

Close to the Edge ©hesteguiden.com

Kaia var på farten igjen i det femte løpet og vant likegodt med kveldens største overraskelse i spillet, Close To The Edge, som samtidig var et nytt bevis på den solide vårformen på stallen til trener Tina Smith. Den treårige hoppen, som er eid av Nilton Cezar Smith og Cicero Lemos, gikk i front hele veien og holdt unna for favoritten Jurga. -Dette var imponerende. Nå har vi vunnet to løp i kveld også, og stallen er klar for større oppgaver utover våren og sommeren, sa en strålende fornøyd Tina Smith.

 

Mongolian Navy ©hesteguiden.com

Mongolian Navy heter årets store slager på Øvrevoll så langt. Jan-Erik Neuroth symboliserer at Stall Blue Sky sin femåring nå har tatt fire strake seire. Denne gang lå han fint i feltet til inngangen av oppløpet, og da Neuroth ba om litt ekstra hadde han ingen problemer med å vinne igjen. -Han er virkelig god nå og dette var stort. Nå satser vi på start igjen 17. mai. Det gleder vi oss til, sa en glad trener Pål Nordy, som hadde tatt med seg mange av hestens tilhengere til Øvrevoll.

 

 

Smooth Escape ©hesteguiden.com

Amatørtrener Gina Mathisen fra Andebu har også hatt en flott start på sesongen. Norskoppdrettede Smooth Escape, som hun eier selv, tok seg av avslutningsløpet foran stallvenninnen Twisted. Dermed byttet de posisjon fra deres forrige møte. Gina var selvsagt superfornøyd med innsatsen. -Dette var sterkt. Dale Swift har vist at han er en meget dyktig jockey og han avgjorde sikkert før mål. Jeg gleder meg til ny løpsdag 17. mai. Da kommer jeg til Øvrevoll med Silent Storm, avsluttet dyktige Mathisen etter kveldens siste løp.