Spa, Velvære, NordPool og Øvrevoll Galopp - Det er en sann nytelse å fortelle om vår nye partner

28.03.2019
Artikkelbilde
Bak fra v; dagl leder Per-Arne Ødegård og salgssjef Daniel Jønsson. Foran fra v; Katrine Rønneberg og Esben Hansen

NordPool Spa på Høvik har inngått samarbeid med Øvrevoll Galopp

Dette samarbeidet er kjempe spennende og blir veldig bra, forteller Esben. ‘De vil være med oss gjennom hele 2019 og ekstra tilstede under Norsk Derby’. Det er den store svenske aktøren Svenska Badrumsinredningar, som har etablert seg i de gamle lokalene til Motorpool på Høvik under navnet NordPool Spa AS, som nå ønsker å vise seg frem på Øvrevoll. De er størst i Sverige og har tre varemerker; Nordpool, Svenska Bad og Villeroy & Boch. ‘Vi skulle veldig gjerne hatt alle modellene tilgjengelig her oppe på Øvrevoll, men de har så mange modeller at det går ikke’, smiler Esben. ‘Det er mye bedre om folk kommer ned til oss her på Høvik i Sandviksveien’, sier salgssjef Daniel Jønsson. ‘Her har vi to etasjer med velvære og egen skjermet avdeling med seks bad for kunder som ønsker å prøve badene før kjøp’, legger daglig leder Per-Arne Ødegård til. ‘Spa er en investering og det skal, og må, være en god opplevelse å anskaffe et spa. Vi har selvfølgelig en egen garderobe til rådighet’. ‘Og spesielt for dere på Øvrevoll, så har vi selvfølgelig sørget for at Katrine Rønneberg jobber her slik at hestepraten blir ivaretatt’, smiler Ødegård. 

NordPool Spa blir Fullblodspartner og har i tillegg kjøpt et av løpene under Norsk Derby 2019. ‘De vil være godt synlig gjennom hele sesongen, enda mer synlig ved enkelte anledninger og veldig synlig og tilstede under Norsk Derby’, sier Esben. Vi skal trigge nysgjerrigheten her hos oss på Øvrevoll og så må alle ta turen ned til dem på Høvik. Der vil alle bli tatt godt vare på, få all informasjon og de rådene man trenger, uansett om man vurderer et Spa hjemme eller på hytta. 

‘Vi ønsker NordPool Spa hjertelig velkommen til Øvrevoll familien og gleder oss til å jobbe sammen med dem i mange år fremover’, avslutter Esben