Programtips onsdag 16. oktober kl. 12

Skrevet av Birger Christensen,  11.10.2019
Artikkelbilde
Silver Dalen ©hesteguiden.com

Uka starter like godt på Jylland. Aalborg avholder årets siste løpsdag på tirsdag med en kjapp V5. Onsdag er det Øvrevoll som har oppmerksomheten i lunsjen. Lørdag er det nest siste gang vi besøker Klampenborg i år. Til slutt gleder vi oss stort til en kjempefin søndag på Bro Park. Store toårsløp, St Leger og mye annet å glede seg over.

1. LØP - V4-1 - ANGEL DE MADRID LØP - 1600 GRESS

Vi prøver med et litt friskt vinnertips på Anachronist. Har stått knallhardt til på likevekten mot eliten. Nå er forutsetningene klart bedre. Steps' Divine har gått fine løp i år, og vi tror mest på henne av Cathrine Erichsens to gode hopper. Majestic Max synes nok at 1600 meter er i grenseland, men spurter ofte bra. Fiftyshadesfreed og Backcountry er kjempegode, men vi er usikre på om toppformen er helt på plass.

Tips: 3 Anachronist - 5 Steps' Divine - 7 Majestic Max  Outs: 1 Fiftyshadesfreed

2. LØP - V4-2 - ACT TWO LØP - 1600 GRESS

Pirlo har ikke lykkes med å vinne i år, men nå tror vi på god sjanse. All My Lovin vant sist hun gikk i lunsjløp på Øvrevoll med Gråberg, fin sjanse igjen. Se litt opp for Rue dD'Argent, som slo Izakaya i lunsjen 25. september. Lille My er aktuell for trippel, men litt tøft å vinne, tror vi.

Tips: 8 Pirlo - 6 All My Lovin - 4 Lille My  Outs: 2 Rue D'Argent

3. LØP - V4-3 - DD-1 - HØSTFINALE - JERNDIVISJON - 2400 DT

Både Prince Field og Silver Dalen vant på torsdag. Ikke umulig at en av de legger på til to strake. Vi tror Fort kan få revansj på Rintintin. De øvrige tror vi må kjempe om litt mindre premier. Aller mest tror vi på Prince Field, som normalt ikke skal ha noe imot økt distanse.

Tips: 7 Prince Field - 3 Silver Dalen - 9 Rintintin  Outs: 2 Fort

4. LØP - V4-4 - DD-2 - V5-1 - HØSTFINALE - BRONSEDIVISJON - 2400 DT

Jan-Erik Neuroth har lyst på et championat. Her bør det være en fin sjanse med Master Lorenzo. Peer Gynt fikk en dårlig start sist, gikk et sterkt løp etterpå. Moonflash holder stilen, er kanskje aller best på gress. Two Times hadde ikke gått løp på lenge da det ble en fin prestasjon sist.

Tips: 11 Master Lorenzo - 6 Peer Gynt - 8 Two Times  Outs: 2 Moonflash

5. LØP - V5-2 - NORSK OAKS - 2400 GRESS

Silverstone har hatt en flott sesong. Vant lett i Dansk Oaks og blir favoritt i den norske utgaven. Stallvenninnen Meringue er også god, men vi er ikke sikre på at hun takler 2400 meter like godt. Powerpoint ble toer i det svenske Oaks-løpet, det ser litt tøft ut mot favoritten. Wido Neuroth vant Oaks i fjor med Zahara, kan Beau Nuage gjenta bedriften?

Tips: 2 Silverstone - 1 Meringue - 5 Beau Nuage  Outs: 4 Powerpoint

6. LØP - V5-3 - FEARNLEYLØPET - 1800 GRESS

Vi tror 1800 meter på gress kan passe Smooth Escape veldig bra. Det gjør det nok ikke for alle de øvrige. Delacroix behersker både gress og sand og må regnes. Det må også Macjack, som holder stilen. Skummel på myggvekt. Mestre dos Magos har vært gedigen på sand i høst. Har kommet opp i formtall, og vi tviler litt på gress. Calcaterre må treffe starten bedre om det skal fungere. Men vi tror det kan bli Gina Mathisen som i fjor da Silent Storm vant.

Tips: 1 Smooth Escape - 3 Delacroix - 2 Mestre dos Magos  Outs: 7 Macjack

7. LØP - V5-4 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP IV - 1100 DT

Alina Øhgren red et flott løp til seier på Gøteborg med Augustinian onsdag. Det kan fort være en ny seier i vente. Hope and Glory vinner ikke ofte, men har hun et fint løp. DJ's Dream leder nok lenge, en dag holder det kanskje inn. Jurga er tilbake på sprint, en fordel slik vi ser det. Ellers er løpet åpent.

Tips: 1 Augustinian - 7 Hope and Glory- 6 Jurga  Outs: 5 DJ's Dream

 

8. LØP - V5-5 - OMOTO SANDO HEKKELØP - 3450 GRESS

Brights Park imponerte med sikker seier foran Beentheredonethat onsdag. Tross toppvekt tror vi Niklas Loven går til topps. Callawi og Steccando hadde et drabelig oppgjør om annen i Champion Hurdle, mens French Warrior blir spennende å se på hekk.

Tips: 5 Brights Park - 1 Callawi - 3 French Warrior  Outs: 2 Steccando

 

V4-forslag kr 504:

1.avd: Alle 7

2.avd: 8-6-2

3.avd: 7-3-2

4.avd: 11-6-2-8

 

V5-forslag kr 462:

1.avd: 11-6-2-8

2.avd: 2-1

3.avd: 1-3-7

4.avd: Alle 7

5.avd: 5 Brights Park

 

 

DD-forslag 6  rekker:

1.avd: 7-3-2

2.avd: 11-6