Programtips torsdag 10. oktober kl 18.15

Skrevet av Birger Christensen,  07.10.2019
Artikkelbilde

Etter søndagens fantastiske storløpsdag er det selvsagt litt tilbake til hverdagen denne løpsdagen. Men torsdagens meny byr på flere artige og spennende galoppløp. Birger Christensen bankerspiller formsterke Borzakovski både i V65 og V4-spillet.

1. LØP - V65-1 - MAIDENLØP - 1600 DT

 

Dette er et løp som Meandyoutwo burde vinne. Han var toer bak Geist, mens de verste konkurrentene var mer slått. Han får vinntertipset og er en mulig banker. Rare Emerald og Kikki Dee har heller ikke imponert, men bør kjempe om trippel her. Det gjør også Buckyboy, mens Tsupermand avsluttet ok til tredje sist.

 

Tips:  5 Meandyoutwo - 2 Rare Emeralt - 1 Kikki Dee - Outs: 6 Buckyboy

 

2. LØP - V65-2 - ZOGIS LØP - 1100 DT

 

IKC Fiction har en flott statistikk på 1100 meter på sandbanen. Sjansen for seier er god, men vi tar med Tertian.  Var kun slått med hals av vår favoritt sist de møttes og står bedre til vektmessig. Durant-duoen Girlforce One og Story Minister er bra på sitt beste, men særlig sistnevnte er nok klart best på gress. Calcaterre får nok noen lengder å hente inn på oppløpet. Tviler litt på om han rekker helt frem.

 

Tips: 3 IKC Fiction - 1 Tertian - 5 Calcaterre  Outs: 2 Girlforce One

 

3. LØP - V65-3 - V4-1 - ZAACCO LØP - 1100 DT

 

Point Boy spurtet flott til seier sist. Hår ikke fått vekttillegg, men han er litt for ujevn til at vi våger å satse på ham. Ciccarelli ledet lenge sist, kan holde helt inn nå. Priceless har vi ligget lavt på så langt i år. Nå er det høst, og hun skal regnes. I See Fire vant for første gang sist. Motstanden er hardere her, men nå vet han i hvert fall hvordan det er å vinne.

 

Tips: 6 Point Boy - 4 Ciccarelli - 3 I See Fire  Outs: 5 Priceless

 

4. LØP - V65-4 - V4-2 - ZELOSO LØP - 1750 DT

 

Borzakovski har fått en ny vår i høst. To lette seire er det blitt, og vi tror alle gode ting er tre. Hardest i mot er Callaway of Course. Var toer bak vår favoritt og er en av få i feltet som viser litt form. Cincinnatus vant for første gang på evigheter da han seiret på Derby-lørdagen. Silver Dalen har det gått rykter om i store deler av karrieren. Har aldri vært på trippel, og denne gang er i hvert fall motstanden den rette.

 

Tips: 8 Borzakovski - 7 Callaway of  Course - 1 Cincinnatus  Outs: 5 Silver Dalen

 

5. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - HØSTFINALE GRUNNDIVISJON - 1600 DT

 

Et skikkelig lurt løp, som vi helgarderer. Vi tror det kan bli en ny seier for Willa Schou på Punktum Finale. De fungerer flott sammen, og årets fjerde seier kan være et faktum for Tollef Langvads flinke galoppør. Cry No More har vunnet på 1600 meter på sand, og feltet er ikke avskrekkende. Sonriente går jevnt bra, men hun har ennå ikke vunnet. Trioen Eternal Flame, Jurga og Karen From Finance skal overbevise oss om at 1600 meter fungerer bra. Det er ikke utenkelig at det kan de klare. Litt kort for Prince Field?

 

Tips: 7 Punktum Finale - 6 Cry No More - 8 Sonriente  Outs: 2 Eternal Flame

 

 

 

6. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - ZAFIRAH LØP - 1750 DT

 

Vi tror som sist på Geist. Hans to siste starter har vært som forvandlet, og vi har god tro på tredje strake. Buffalo Soldier holder stilen, og det kan bli en DD til Annie de Mora. En spennende outsider synes vi Fabricio er. Har slitt gjennom sommeren, men det er helt klart fremgang å spore. De to siste får plass på V4-forslaget. Mongolian Nany er vi litt usikre på hvor han befinner seg når det gjelder form. Aconcagua og Sunbeam er umulig å plassere.

 

Tips: 7 Geist - 8 Buffalo Soldier - 6 Mongolian Navy  Outs: 3 Fabricio

 

V65-forslag kr 504:

 

1.avd: 5-2-6-1

2.avd: 3-1

3.avd: Alle 7

4.avd: 8 Borzakovski

5.avd: Alle 9

6.avd: 7 Geist

 

V4-forslag kr 378:

 

1.avd: Alle 7

2.avd: 8 Borzakovski

3.avd: Alle 9

4.avd: 7-8-3

 

DD-forslag 9 rekker:

 

Alle 9

7 Geist