Programtips torsdag 3. oktober

Skrevet av Birger Christensen,  29.09.2019
Artikkelbilde
Girlforce One ©hesteguiden.com/

Vi går inn i en uke hvor Øvrevoll står i fokus. Det starter med lunsj på Bro Park, før det blir torsdagskveld på Øvrevoll. Lørdag er det lunsj i Århus som er arrangør, mens det er Øvrevoll på søndag som står for høydepunktet denne uke. Det er ikke så mange løpsdagene i sesongen som har et flottere program enn det vi får på søndag.

1 LØP - MAIDENLØP - 1100 DT

Et svakt maidenløp innleder løpsdagen. Her har ingen imponert. I See Fire og Rare Emerald kan forsvare formtall 66, og det rekker trolig et stykke. Paul Besson viste fin fart et stykke i sin andre start, og Tartan er en litt spennende debutant. Faren Verde de Mar var i hvert fall rask nok.

Tips: 5 I See Fire - 1 Rare Emerald - 7 Paul Besson  Outs: 3 Tartan

 

2. LØP - V65-1 - WANNABEAWARDED LØP - 1100 DT

Fem av hestene møttes på samme underlag og distanse for en måned siden. Da vant Girlforce One lett, og i en vrien omgang blir hun banker. Black Million er tilbake på sand og sprint, da blir det nok trippel. Point Boy var god i seiersløpet, kan være skummel her. Miltonia holdt stand lenge sist, aktuell for trippel.

Tips: 4 Girlforce One - 5 Black Million - 2 Miltonia  Outs: 6 Point Boy

 

3. LØP - V65-2 - 3-ÅRSLØP - 1750 DT

Her prøver vi en småfrekk banker på Geist. Var god første august som toer bak Buffalo Soldier. Sist så det ut som om han plutselig forsto hva det gikk ut på. Kjempet godt og slo en så vidt ok hest som Meandyoutwo. Da kom livets første seier, og da tror vi ikke det behøver å stoppe der. Love of Course gikk litt for hardt ut sist, et ok løp mot bedre hester enn hun møter nå. For Cream kan det være litt langt, men fart har hun vist. Også Lille My er nok i grenseland når det gjelder distanse.

Tips: 2 Geist - 3 Love of Course - 8 Lille My  Outs: 1 Cream

 

4. LØP - V65-3 - V4-1 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENING - KLOKKELØP IV - 2400 DT

Et ekstremt åpent løp for amatørene. Stogas Fairytale virker å være best på sand. Vi gir Mina Haug sjansen til å ta tilbake ledelsen om championatet. Rintintin har vært bra på sand i år, grei sjanse. Persian Wave møtte alt for tøff motstand sist, er formen fortsatt der? Mobilgas gikk fint på Derby-lørdagen. Garder bredt, føler vi.

Tips: 4 Stogas Fairytale - 6 Rintintin - 8 Mobilgas  Outs: 2 Persian Wave

 

5. LØP - V65-4 - V4-2 - WILD SEIGNEUR LØP - 1100 DT

Eternal Flame avsluttet flott til seier sist. Har vunnet fra ytterspor, men kanskje kan det også gå bra med spor lenger inne. Jurga var bak Cromer sist, men sand er en fordel for Jurga kontra motstanderen. Hope and Glory er bra på sitt beste, men vinner ikke ofte.

Tips: 3 Eternal Flame - 8 Jurga - 7 Hope and Glory  Outs: 9 Cromer

 

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - WALLET INTRUDER LØP - 2400 DT

Fire hester fra Øvrevoll mot fem hester fra Vestfold. Vi tror Cool Kid har den beste formen i Gina Mathisens trio. Han vant lett sist, og vi satser på at han gjør i år som i fjor, nemlig tar to strake. Master Lorenzo har fin form og ender på trippel, tror vi. Two Times har hatt en trøblete høst, men blir outsider på besteform. Buffalo Soldier er ikke uten sjanse, men det er nesten alltid tøft etter den flotte sesongen han hadde i fjor.

Tips: 4 Cool Kid - 7 Master Lorenzo- 1 Buffalo Soldier  Outs: 8 Two Times

 

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - WATTAN LØP - 1600 DT

Vi ble imponert over årsdebuten til Lillemann til tredje. Tapte da for Mongolian Navy som jakter årets femte seier. Sistnevnte er helt klart med i striden om å bli årets mestseirende. Tenango har ikke vunnet i år. På formtall 74 synes vi det ser spennende ut. Flere av de øvrige virker å ha formen et stykke unna. Siste plass på linjen får Queen’s Delight, selv om det aldri er blitt to seire på rad.

Tips: 9 Lillemann -10 Mongolian Navy  - 4 Queen's Delight  Outs: 2 Tenango

 

V65-forslag kr 450:

1.avd: 4 Girlforce One

2.avd: 2 Geist

3.avd: Alle 9

4.avd: 3-8-9-7-1

5.avd: 4 Cool Kid

6.avd: Alle 10

 

V4-forslag kr 540:

1.avd: Alle 9

2.avd: 3-8-9

3.avd: 4 Cool Kid

4.avd: Alle 10

 

DD-forslag 4 rekker:

1.avd: 4 Cool Kid

2.avd: 9-10-2-4