Programtips torsdag 31. oktober

Skrevet av Birger Christensen,  28.10.2019
Artikkelbilde
Master Lorenzo ©hesteguiden.com

Onsdag er det lunsj i Malmø hvor Jägersro byr opp til spennende V4- og V5-løp. Årets siste kveldsløp på Øvrevoll får vi torsdag, mens Klampenborg avslutter årets sesong på lørdag. For tredje søndag på rad er det Bro Park som står for vertskapet søndag med blant annet V64 på programmet.

1. LØP - NORSK RIKSTOTOS OPPDRETTSLØP - 1600 DT

Neridiana vant sist fire av disse hestene møttes. Kan skaffe Hallvard Soma trenerseier nummer 400. Cardhu har som Neridiana sprinterblod på morssiden, og kanskje kan Juveniledelinquent dra fordel av det. Vi er veldig spente på debuten til Slim Revenge. Moren Symbol of Arch tjente over millionen, så det er rimelig at også Tina Smith er spent.

Tips: 2 Neridiana - 1 Cardhu - 3 Slim Revenge  Outs: 4 Juveniledelinquent.

 

2. LØP - V65-1 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP V - AMATØRLØP - 1750 DT

Et veldig åpent og vanskelig løp å vurdere. Vi prøver med to av de beste rytterne, men skulle gjerne hatt med hele bunten. Buffalo Soldier gikk for hardt ut sist, og banen krevde sitt. Får en sjanse til. Queens Delight avslutter bra hvis utgangstempoet har vært for høyt. Det kan det fort bli. Deecider holdt bra sist med tanke på utgangstempoet, og Heavenly Spiced har møtt bedre hester enn han gjør nå.

Tips: 6 Buffalo Soldier - 2 Queens Delight - 5 Heavenly Spiced  Outs: 3 Deecider

 

3. LØP - V65-2 - COSTALITE LØP - 1100 DT

Hope and Glory fikk endelig et perfekt løp sist, og da ble det første årsseier. Asaks Ambition fikk stive ben på slutten etter en for hard åpning. Eternal Flame har flott form og skal regnes. DJ's Dream kommer en dag til å holde helt hjem, er i hvert fall aktuell på trippel.

Tips: 2 Hope and Glory - 3 Asaks Ambition - 1 DJ's Dream  Outs: 4 Eternal Flame

 

4. LØP - V65-3 - V4-1 -HØSTFINALE - SØLVDIVISJON - 2400 DT

Smooth Escape har vært flink i år, begynte sesongen fint på sand. Tenango vant sist, og da kan fort vekk en ny seier følge. Cockney Cracker og Angel Love er to klassehester, men hvordan er det egentlig med formen? Vi lar det stå til med vår førstnevnte duo, men i en uhyre vrien omgang skulle vi gjerne hatt med flere både her og der. Hva synes Calcaterre om 2400 meter?

Tips: 3 Smooth Escape - 2 Tenango - 1 Angel Love  Outs: 5 Cockney Cracker

 

5. LØP - V65-4 - V4-2 - COMMANDER ON TURF LØP - 3150 DT

Det er lenge siden siste gang et flatløp gikk over 3150 meter sand. Vi tror at dette løpet kan være passende for Master Lorenzo. Kommer til å ligge et stykke bak, men kan trolig hente mange på oppløpet. Moonflash er nok tidlig fremme i front, spennende å se hvor lenge det holder. Eddie Shoestring har startet i flere lange hekkeløp, avsluttet fint sist. Twisted har hatt en fin sesong, skal ikke helt overses.

Tips: 5 Master Lorenzo - 3 Moonflash - 4 Twisted  Outs: 1 Eddie Shoestring

 

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - NORSK RIKSTOTO GRAND PRIX - 1600 DT

Buckybabe har vært fremragende i høst. Nå skal hun imidlertid gi bort noen kilo til konkurrentene, og det kan bli tøft. Buckyboy er en annen Buck, og også han har hatt en formidabel utvikling. Lovetorun og Erasmus får fire kilo av Buckybabe. Det kan fort være viktige kilo underveis.

Tips: 7 Buckybabe - 6 Buckyboy - 3 Erasmus  Outs: 5 Lovetorun

 

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - CHEQQAS LØP - 1600 DT

Ikke veldig mange med storform på plass. Vi synes at Elusive Thought har gjort et par gode løp, nå kan det bli første årsseier. Cincinnatus går også greie løp, og Dale Swift kan gi veteranen en fin reise. Om ikke før på kvelden kan Hallvard Soma jubilere med Callaway of Course. Danny's Roop må få betegnelsen outsider, som er bygd opp etter ankomst Øvrevoll.

Tips: 4 Elusive Thought - 3 Cincinnatus - 7 Danny’s Roop  Outs: 8 Callaway of Course

 

V65-forslag kr 384:

1.avd: 6-2

2.avd: 2-3-4

3.avd: 3-2

4.avd: 5 Master Lorenzo

5.avd: 7-6-5-3

6.avd: Alle 8

 

V4-forslag kr 432:

1.avd: 3-2-5

2.avd: 5 Master Lorenzo

3.avd: Alle 9

4.avd: Alle 8

 

DD-forslag 9 rekker:

1.avd: 7-6-5

2.avd: 4-3-8