Flere gode vinnere i høstmørket

11.10.2019
Artikkelbilde
Buckyboy ©hesteguiden.com

Det var seks løp på torsdagsmenyen denne uken. Vi fikk se noen skikkelig spennende oppløpskamper og det ble en hyggelig kveld som vanlig på landets eneste galoppbane.

Buckyboy (Buck Racing) har vært ute i tøffe sammenheng gjennom sesongen, og i kveldens maidenløp tok han en flott seier foran storfavoritten Meandyoutwo. Det var Manuel Martinez som red treåringen denne gang. -Jeg synes han gjorde en god figur i dag. Han har som dere vet møtt gode konkurrenter ved flere anledninger og jeg synes han fortjente denne seieren, sa trener Yvonne Durant.

IKC Fiction ©hesteguiden.com

Det var kun tre hester igjen i det andre løpet, men vi fikk se en skikkelig oppløpskamp mellom IKC Fiction (Stall AT og Tina Smith) og Girlforce One. Førstnevnte var først på målstreken sammen med Alan Wallace. -Han er en skikkelig tøffing og går alltid gode løp på dirt. Jeg er veldig godt fornøyd med innsatsen hans i kveld, sa en glad trener Tina Smith.

Point Boy ©hesteguiden.com

Vi fikk en ny tett duell mellom Point Boy (Stall Point Boy) og Ciccarelli i V65-3. Også denne gang var det Point Boy som trakk det lengste strået for Nora Hagelund Holm. Hun tok sin andre strake seier med fireåringen som har strålende høstform. -Nå har han vunnet tre løp på under to måneder og det må vi være fornøyd med. Det er en fin hest som fortsatt skal ha mye å hente. Jeg er opptatt av å gi Nora sjansen til å ri og hun gjør en veldig god jobb, sa trener Cathrine Erichsen.

Silver Dalen ©hesteguiden.com

Silver Dalen (Silverstone Stables) tok en etterlengtet seier i det fjerde løpet. Fireåringen vant enkelt for Elione Chaves og var gjort til et tredjevalg i spillet. -Dette var fortjent. Både Sissel og Tamara gjør mye selv med hesten, og det er en hest jeg tror skal kunne gjøre det bra fremover, uttalte trener Niels Petersen.

Prince Field ©hesteguiden.com

Prince Field (Kjell Erik Swartling) tok seg av det femte løpet for Jan-Erik Neuroth. Han kom med mektige kliv i drøye spor inn mot oppløpet og Jan-Erik Neuroth avgjorde sikkert før mål. -Jan-Erik gjør en god jobb som vanlig og hesten er i fin form. Han vant relativt enkelt, sa trener Kjell-Erik Swartling.

Mongolian Navy ©hesteguiden.com

Jan-Erik Neuroth var på farten igjen i det siste løpet og vant med Mongolian Navy (Stall Blue Sky). Neuroth, som nå leder kampen om jockeychampionatet, hadde full kontroll i god tid før mål. -Han er i flott form og trives best på dirt. Vi får satse på en fortsatt god høst for hans del, avsluttet en fornøyd trener Pål Nordbye.