Sesongåpning med flott sport

Skrevet av Thomas Gjelsås,  23.04.2020
Artikkelbilde
Meandyoutwo ©hesteguiden.com

Årets første løpsdag ble avviklet uten publikum, og med strenge restriksjoner og retningslinjer. Det tok ikke æren fra de sportslige prestasjone. De var det klasse over, og det er tydelig at de aktive har brukt vinteren godt. På trenersiden vant både Niels Petersen og Wido Neuroth to. Det samme gjorde jockeyene Carlos Lopez og Jan-Erik Neuroth. I tillegg var spillet godt under vår sesongåpning.

Meandyoutwo (Stall Grand Cru) er en toppstammet fireåring som kom til start med forventninger i ryggen. Han skuffet ikke, og vant til slutt meget enkelt for jockey Carlos Lopez, som dermed ble årets første vinner. Det samme gjorde trener Niels Petersen.

 

Se flere bilder fra hesteguiden.com HER.

 

Priceless ©hesteguiden.com

Willa Synøve M. Schou har vært amatørchampion de to siste årene. Nå er hun lærling, og hun avgjorde sikkert nedover oppløpet med Priceless (Stall Hope) i det andre løpet. Det er tydelig at Pål Nordbye har trent godt gjennom vinteren.

London Rock ©hesteguiden.com

London Rock var tidlig fremme i det tredje løpet og avviste alle som kom bakfra på oppløpet. Luis Toro red hesten til årets første fulltreffer, og det er Are Hyldmo som trener.

Silver Dalen ©hesteguiden.com

 Silver Dalen (Silverstone Stables) var gjort til favoritt i spillet, og spillerne hadde vurdert løpet riktig. Carlos Lopez tok sin andre seier for kvelden, og de holdt unna for godt spurtende Oliver som ville vært en stor overraskelse i spillet. Championtrener Niels Petersen tok kveldens andre trenerseier.

Zahara ©hesteguiden.com

Det ble et høyt tempo i front i det femte løpet. Dette passet bra for Zahara (Mr Ascot) og regjerende jockeychampion Jan-Erik Neuroth som avgjorde lett. Hoppen leverte en flott sluttspurt, og trener Wido Neuroth viste at stallen er i form fra første løpsdag.

Everest Voice ©hesteguiden.com

Familien Neuroth var på farten igjen i kveldens avslutningsløp. Stall Perlen sendte tre flotte hester til start, og Jan-Erik Neuroth red vinneren. Den toppstammede treåringen Everest Voice leverte et sterkt inntrykk, og stakk unna med letthet til slutt. Denne blir spennende å følge fremover.