Klart for lunsjgalopp i Malmø!

Skrevet av Tom W Johannessen/Equus,  08.04.2020
Artikkelbilde
Dina Danekilde. Foto: Svensk Galopp

Har Dina en vinner?

Uten publikum, men med hester; 44 av dem starter i galopp-lunsjen: Jägersro er klar for sesongpremiere. Det samme er Dina Danekilde. Hun starter fem hester. Den beste sjansen: - 1 Ventura Destiny (V4-2) , sier Dina til Equus.

For å levere spill på nett håper vi dere vil logge dere inn via vårt spillsenter, slik at Øvrevoll får kommisjonen: KLIKK HER FOR LINK TIL ØVREVOLLS SPILLSENTER - trykk så på SPILL HER for å logge deg inn.

Finn flere tips og intervjuer til løpene på Galopptips.se, klikk her.

LEVERINGSFRISTER

  • 12:30 V4
  • 13:30 V5A
  • 13:30 Dagens Dobbel

3-ÅRINGEN, som ris av Elione Chaves, ble kjøpt inn på Tattersalls February Sales. Eier er Saeed Harib Sultan som er  løpsanalytiker i Dubai Racing Channel. Ventura Destiny har to på åtte, seirene er øverst i raden.

* Her er Dina Danekildes kommentarer til Equus foran løpene på hjemmebanen Jägersro: 

- 1 Ventura Destiny (V4-2, Elione Chaves rir) er som nevnt den beste sjansen. Hun har sett fin ut i jobb og er helt klart i form. Distansen er bra og utgangsposisjonen det samme. Dette er en første test - og jeg kjenner henne foreløpig ikke i løp. Men jeg har selvfølgelig sett løpsvideoer fra England. Hun skal ikke gå i front, men er veldig speedig og kommer bakfra. Det virker som dette er en ukomplisert hest. Jeg tror på seierssjanse direkte. 

 4 Layton (V4-4/V5-2) rir jeg selv. Han er ikke hardt jobbet og er ikke 100 prosent foreløpig. Men dette er en ærlig type som alltid gjør sitt beste. Han ser fin ut, men er "svårbedömd". Kommer på speed. Jeg tviler på seier; det er forøvrig lite som skiller mine tre i løpet.

 6 Rastapopoulus (V4-4/V5-2, Shane Karlssongjør sin første start i karrieren på kort. Det skal bli spennende. Det er Chaves som har foreslått dette. Han er startrask, men det er altså på en lengre distanse. Løpet blir en test, han er også en type som kommer på speed.

 9 Across The Pond (V4-4/V5-2) gjør sin første start i "sølv". Er fin i trening - og også en ærlig type. Har grei vekt, det er kanskje den jeg setter først av mine, men som sagt: Det skiller lite.

– 3 Zoffy Zaid (V5-4, Shane Karlsson) kan definitivt mer enn det hun viste i debuten på Bro Park. Glem det løpet. Kan være litt "show" her, men jeg tror ikke hun vinner. Det gjør nok en av hestene til "Junior" Reuterskiöld, sier Dina Danekilde til Equus.

* Det var Elione Chaves-år i skandinavisk galoppsport i 2019. Han ble skandinavisk ryttercahmpion med 67 førsteplasser og 17,9 i seiersprosent. Carlos Lopez ble toer med 45, Per-Anders Gråberg var på 43 besøk i vinnerpaddocken.

 

Program laster du som alltid ned her (ligger under fanen Linker-Sverige)