Informasjon vedrørende inngangspenger

Skrevet av Esben Hansen,  03.04.2020
Artikkelbilde

Øvrevoll Galopp har inngått avtale med TicketCo som både Fullblodspartner og fasilitator av vår billettløsning for kommende sesong. Det betyr at alle må ha inngangsbillett, eller sesongkort som vi håper de fleste ønsker å kjøpe, for å være med å oppleve de herlige løpsdagene på Øvrevoll.

Kjøper du sesongkort, så vil du få med løpsprogram hver gang du kommer. Løpsprogram koster normalt kr. 30,-. Enkel matematikk sier at hvis du besøker Øvrevoll 20 ganger i løpet av en sesong, så blir det kr. 600,- bare i løpsprogram.

Derfor er det hyggelig å fortelle at vi selger sesongkort for kun kr. 500,- denne sesongen*.

Ja, og da får du med løpsprogram hver gang du kommer. Man betaler altså kun kr. 500,- for å få noe til en verdi av kr. 600,- og så kommer man egentlig gratis inn disse 20 gangene.

'Burde ikke da sesongkortet egentlig ha kostet litt mer?' Fler og fler vi snakker med, mener det, men vi ønsker å gi dere denne prisen i år og overraske dere positivt i tillegg.

  • Sesongkortet gjelder alle løpsdager, bortsett fra Norsk Derby 23. august. Til denne dagen må man kjøpe egen Norsk Derby-billett.

Hvordan fungerer billetten?

Et sesongkort gir fri adgang og program til en person pr løpsdag.

Billetten er ikke personlig, dvs om du ikke har mulighet til å være på plass en løpsdag, kan billetten til den løpsdagen sendes til en annen.

Men det er altså ikke mulig for flere personer å bruke samme billett på samme løpsdag.

Hesteeiere

Hesteeiere som har hest til start skal ikke betale inngangspenger. Det fordrer dog at man er registrert hesteeier eller deleier og sender en forespørsel på fribillett noen dager før hesten skal starte. Det er også en rabattert pris på sesongkort for hesteeiere som du finner i appen.

Hvorfor velger Øvrevoll Galopp nå å ta betalt for inngang til løpene, er det sikkert mange som lurer på?

Rett og slett fordi vi ønsker å vite hvor mange som besøker oss hver løpsdag. Vi ønsker å løfte servicetilbudet til alle som er glade og interessert i galoppsporten. Vi ønsker å vite hvem dere er. Vi ønsker å snakke med dere og høre fra dere. Hva kan vi gjøre annerledes. Hvordan kan vi forbedre oss. Og så gir det oss muligheten til å overraske dere ved noen løpsdager, Med dette billettsystemet, så kan vi enkelt sende dere en sms i forkant av en løpsdag og fortelle at 'i dag ønsker vi å spandere en kopp kaffe på dere i vår salgsvogn'. Kan hende vi ønsker å overraske med noe annet også....

Og så er det selvfølgelig med for å dekke inn noen av kostnadene vi har ved å gjennomføre løpsdager.

Man kan selvfølgelig kjøpe enkeltbillett også. Dette kommer vi tilbake til.

Ønsker dere å kjøpe sesongkortet på nett, er dette også ganske enkelt.

Se bildeguide under i artikkel og oppskrift her:

Gå til: https://ticketco.events/

Trykk på det norske flagget

Skriv: 'Øvrevoll Galopp' i feltet 'søk etter arrangement' helt på toppen (det holder nok å bare skrive 'Øvrevoll')

Da dukker det opp to alternativer: Velg Sesongkort2020 - Øvrevoll Galopp

På høyre side er det en meny med ulike sesongkort. Velg det som passer med å legge inn antall du ønsker, og trykk på 'BESTILL'

Da får du en OPPSUMMERING av dine kjøp. Sjekk at det stemmer og trykk VENNLIGST FORTSETT

Fyll inn FORNAVN - ETTERNAVN - EPOSTADRESSE - MOBILNR, Avslutt med VENNLIGST FORTSETT

Kryss av i ruten JEG AKSEPTERER og trykk på knappen BETAL

Fyll inn ditt kreditkortnr med utløpsdato og cvc kode og trykk på knappen BETAL

Da er du ferdig. Sesongkortet kommer både på mail og som sms.

Bruker du wallet på din mobil, kan du legge sesongkortet sammen med dine andre billetter, og du har det med deg hver gang, såfremt du husker mobilen da.