Jacob gjør come back

Skrevet av Birger Christensen,  06.04.2020
Artikkelbilde
Jacob Johansen rir igjen

Onsdag er det sesongpremiere på Jägersro. Etter nesten åtte måneders fravær, er det klart for come back for Jacob Johansen. Det er veldig hyggelig at han nå er tilbake etter en lang rekonvalesens.

Program finner du som alltid HER.

Det var på den danske Derbydagen 11. august 2019 at uhellet var ute. Jacob satt på Sea Dancer, og han ble kastet av og over railen. Der ble det nærkontakt for rygg og nakke med et reklameskilt, og det så ikke bra ut. Men med tiden til hjelp har det gått stadig bedre, og Jacob slapp unna operasjon.

- Jeg er ikke redd, men selvsagt veldig forventningsfull. Har trent relativt normalt siden november, og jeg føler at formen er bra, sier Jacob før løpene onsdag til Svensk Galopp.

På Øvrevoll står Jacob med to Derbyseire, med Brown Ale i 1998 og Probably i 2013. Hans eneste championat kom i 1999. Den siste seieren før skaden kom for øvrig på Øvrevoll, med Backcountry tre dager før den stygge skaden.

Onsdag rir han kvartetten Stormy Ocean, Black Coffee, Camaluna og Oyster Six. Han red et kval-løp på Mayphies Girl for snaut to uker siden. Nå er det løp, og vi ønsker velkommen tilbake.