Oppdatering sesongstart

15.04.2020
Artikkelbilde

Tirsdag var det anmeldelser til det som forhåpentligvis blir sesongstart torsdag 23. april. Det gjenstår fortsatt noen avklaringer før vi kan bekrefte om det blir løp, men det som er helt klart er at de uansett vil bli en løpsdag med strenge restriksjoner og uten publikum.

Øvrevoll har over tid arbeidet for å legge til rette for løp i Norge. Dette er gjort i samarbeid med Det Norske Travselskap og Norsk Rikstoto, samtidig som vi har hatt dialog med våre naboland og vår egen kommuneoverlege. Tilbakemeldingene lokalt har vært positive og vi mener vi har et gjennomarbeidet opplegg som slik vi vurderer det kan avholdes innenfor myndighetenes bestemmelser om smittevern.

Det har vært dialog med Trenerforeningen og aktive på banen underveis. Våre funksjonærer får også grundig opplæring rundt spesielle hensyn i sine oppgaver. Så snart vi får et svar som gir endelig godkjenning for løp, vil vi komme med ytterligere informasjon.

En løpsdag uten publikum betyr at kun trener/eventuell stedfortreder for dagen, samt den som leier hesten har adgang. Det vil kun være høyst nødvendig personale på arbeid og det vil være vakthold ved porter og på området for å sikre at alle regler og retningslinjer overholdes.

Ved andre spørsmål er det bare å ta kontakt med administrasjonen.