Sesongdebut på Klampenborg

Skrevet av Birger Christensen,  30.04.2020
Artikkelbilde

Det er litt feil å si at Klampenborg åpner portene for årets sesong lørdag. Som alle andre steder vil løpene bli avholdt helt uten publikum. Men gledelig nok er banen i gang, og det er noen riktig fine løp vi blir servert. Wido Neuroth og Niels Petersen stiller med to hester hver.

 I Jockey Club Cup møtes Buddy Bob og Privilegiado, sistnevnte med tre løp fra Dubai. Buddy Bob startet i dette løpet på Klampenborg i fjor uten den store suksessen. I hoppeløpet Sceptre Stakes tar Wido med seg Zahara, som imponerte stort på Øvrevolls åpningsdag. Hun gikk i samme løp i fjor, noe som endte med en syvendeplass. Men innsatsen var ikke så ille, det var ikke langt frem til de beste. Den fjerde norske hesten til start er Shallow, som kan bli sesongens første vinner på Klampenborg.

Også High as a Kite er på plass på Klampenborg. Jan Bjørdals fine Derbyvinner fra 2017 møter blant annet Zahara i Produce Stakes.

 Det er spill fra Norge med både V4 og V5 på menyen, logg deg gjerne inn via vårt spillsenter så får Øvrevoll kommisjonen.

Løpene streames live HER og følg Klampenborg på deres Facebook

Program: https://www.svenskgalopp.se/sport-och-spel