Spennende kort hos Annike

Skrevet av Birger Christensen,  02.04.2020
Artikkelbilde
Annike og Swedish Dream

"Den gule stallen" som er rød, på Øvrevolls bortre langside inneholder hester i trening hos Annike Bye Hansen. Der har hun flere nye og spennende navn, samt en del velkjente firbente. Tre toåringer, tre treåringer og hele syv fireåringer, men også noen veteraner.

 

- Runaway Sue har jeg hatt siden hun var føll. Morsomt er det blant toåringene at jeg har fått en svensk hesteeier inn på stallen, og de har Murcia, en fin hoppe. Blant treåringene er jeg veldig spent på Crystal Park. Hun er ustartet, og et mål på litt sikt er Oaks.

Abolish og Tulfarris er to fine fireåringer, som har amerikanske eiere. Å få inn litt nytt blod blant eierne er veldig gledelig, sier Annike.

I fjor ble det klassisk seier på stallen. Unwanted Beauty gikk til topps i 1000 Guineas, og hun leverte også flere andre sterke prestasjoner.

- Det var stor stas, og hun har utviklet seg gjennom vinteren og blitt sterkere. Det er mange fine hoppeløp med fine premier, så vi sikter i første hånd på disse. Er litt usikker på om 2400 meter kan være litt langt, men hun var jo tross alt bra på den distansen på Derbydagen.

Swedish Dream viste i fjor at han er av de beste milerne i Skandinavia. - Det blir mye av det samme opplegget i år som i fjor. Planlegger årsdebut 28. mai på Øvrevoll, før han går til Stockholm Stora på Bro 14. juni.

Av de øvrige er Captain America blitt ti år, men ser utrolig pigg ut. Han kan sikkert følge med de beste i år også. Ellers ser We Got the Boss veldig fin ut, pluss at Al Buraq fortsetter å vise fremgang.

Er ikke så glad i å skryte for mye på forhånd, men tror det kan bli en bra sesong, avslutter Annike.