Vidåpent i Dansk Derby

Skrevet av Birger Christensen,  07.08.2020
Artikkelbilde

Søndag er det klart for danskenes store dag på galoppen. Det er Derbydag, og i våre øyne er løpet vidåpent. Slik vi ser det, er det store spørsmålet hvilke av de mest betrodde hestene som står distansen. .

Silent Night er den mest kapable av favorittene, og står hun 2400 meter, er det en sannsynlig vinner. Niels Petersen mønstrer duoen Careless Whisper og Face of Energima, og begge er med i striden om de har den rette stayerevnen. Vår favoritt blir Honour Code. Har tatt to stake seire, sist i Derby Trial., og Marc Stott kan trene vinneren som i fjor, da Queen Rouge var suveren.

Også Wido Neuroth er med i Derby med Seneschal, en spennende start. I tillegg kommer Buddy Bob ut i Pokalløb, mens Bryan Ryan skal prøve seg mot gode sprintere. I det løpet finner vi også Captain America, som Annike Bye Hansen tester på Klampenborg. Niels Petersen fullbyrder den norske kontingenten med Kasai og Shallow.

Det er spill fra Norge med V64, V4 og V5. Sist søndag ble det lett på Jägersro og ingen utbetaling for 4 rette. Dermed er det nesten 300 000 ekstra i sekserpotten i V64-spillet.

Logg deg gjerne inn på Norsk Rikstoto via Øvrevolls spillsenter slik at Øvrevoll får kommisjonen, KLIKK HER

Program laster du ned HER