Sterk årsdebut av Swedish Dream

29.05.2020
Artikkelbilde
Swedish Dream ©hesteguiden.com

Swedish Dream (Stall Øvrevollkollen) er en av landets beste galopphester. Torsdag sendte Annike Bye Hansen hesten til start i et handicapløp for å slipe formen før Stockholm Stora Pris. Seksåringen overbeviste og er i rute før årets storløp. Det ble en fin kveld med «sommersol» på Øvrevoll, hvor Swedish Dream var den eneste favoritten som innfridde i spillet. Utbetalingen i V4 stoppet på godt i overkant av 8 tusen kroner.

 

Bilder fra Hesteguiden

I And I ©hesteguiden.com

I and I (Stall Perlen) viste stor klasse allerede som toåring, men har ikke helt levd opp til de høye forventningene. Nå viste han muskler og gjorde et flott løp til seier for Sandro De Paiva. Avslutningen og måten han vant løpet på lover godt for fremtiden, og trener Wido Neuroth var fornøyd med innsatsen.

Martini ©hesteguiden.com

Martini (Tobias Hellgren) stakk rett til front og svarte ut Madi Banja helt hjem. Vinnertiden ble sterk, og rytter Anna Pilroth var meget glad etter løpet. -Altså, det løpet han leverte i dag var meget sterkt. Nå er jeg virkelig imponert over han, sa Pilroth om hesten som etter planen skal starte i Gøteborg allerede søndag.

Focus on Me ©hesteguiden.com

Focus On Me (Stall Camino) vant på nasjonaldagen, og gjentok bedriften i det fjerde løpet. Mark Larsen angrep for fullt inn mot oppløpet og avgjorde sikkert med en drøy lengde. Det er svenske Lena Natt og Dag som trener hesten. Hun er en flittig gjest på Øvrevoll, og det er vi glade for.

Al My Lovin ©hesteguiden.com

En annen svensk duo som gjester Øvrevoll med mange hester er Nathalie Mortensen og Anette Stjernstrand. De sendte hele tre hester til start i det femte løpet. Det så relativt jevnt ut tidlig på oppløpet, men seierskampen skulle stå mellom All My Lovin (Nathalie Mortensen) og Chivas. Carlos Lopez sikret seieren med All My Lovin, mens Nathalie selv red Hooligan til en sjetteplass.

History Hill ©hesteguiden.com

Vi fikk en ny duell i amatørløpet hvor det ble en kamp mellom History Hill (Nathalie Mortensen) og Marrington Twist. Førstnevnte vant til slutt sikkert med en lengde for Cicero Lemos, som dermed tok sin første seier på Øvrevoll. Snakk om pangavslutning på kvelden for blide Nathalie Mortensen og Anette Stjernstrand.