Hallvard til 400!

Skrevet av Thomas Gjelsås,  07.05.2020
Artikkelbilde
Fix Fox ©hesteguiden.com

Årets tredje løpsdag bød på en variert og fin meny. Hallvard Soma er kjent som en både dyktig og jovial trener. Torsdag tok han trenerseier nummer 400 på Øvrevoll med hesten Fix Fox. Vi gratulerer!

Carlos Lopez red vinneren, og tok enda en rytterseier i løpet av kvelden med den imponerende debutanten Ugothelook. Nå gleder vi oss til åpning av gressbanen og stor sport på 17. mai. Det er fortsatt strenge restriksjoner og retningslinjer rundt våre løpsdager, men det er uansett gledelig å se at våre trenere er godt i rute med stallens hester.

  Dark Money ©hesteguiden.com

Dark Money (Stall Maiann) leverte en sterk prestasjon i kveldens første løp. Mai Elin Fjellheim dro unna i front i amatørløpet, og både hun og hesten tok karrierens første seier med stil. De vant med hele 17,5 lengder. Det er amatøren Ragnar Sørhaug fra Revetal som trener hesten.

 

Ugotthelook ©hesteguiden.com

Ugothelook (Stall Bright Side Of Life) er en toppstammet hest som vi vet trener Niels Petersen har høye forventninger til. Treåringen viste muskler direkte i debuten, og sammen med Carlos Lopez vant de meget sikkert foran positive Sir Leo. Dette lover godt for fremtiden.

 

Twisted ©hesteguiden.com

Twisted (Stall GM) tok tidlig initiativ i det tredje løpet og sammen med ringreven Mark Larsen dro hun unna til en suveren seier. Gina Mathisen er både eier, trener og oppdretter. Den dyktige amatørtreneren fra Andebu har startet sesongen på Øvrevoll godt.

 

London Rock ©hesteguiden.com

Luis Toro satset offensivt med raske London Rock (Il Campione). Han ble jaktet på av flere nedover oppløpet, men London Rock holdt sikkert unna til årets andre seier. Are Hyldmo har vunnet løp hver løpsdag så langt i år.

 

Mestre dos Magos ©hesteguiden.com

Mestre Dos Magos (Stall Isabel) var tidlig med på notene og ristet av seg konkurrentene midt på oppløpet. Han overbeviste sammen med rytter Alan Wallace. Trener Annike Bye Hansen har ansvaret for den kapable åtteåringen, og vi vet at hun har mange gode hester som om ikke lenge skal avlegge årsdebut.

 

Buckyboy ©hesteguiden.com

Norskoppdrettede Buckyboy (Team BB) ble suveren vinner av det sjette løpet. Da Sandro De Paiva koblet inn turboen mot mål, ble avstanden raskt tre lengder ned til annenhesten Kikki Dee. Cathrine Erichsen trener fireårige Buckyboy som tok karrierens tredje seier.

 

Fix Fox ©hesteguiden.com

Carlos Lopez plasserte Fix Fox (Stall Zykloide) bak tehestene i avslutningsløpet. Inn mot oppløpet gikk han til angrep, og seksåringen svarte med å vinne sikkert til slutt. Dermed tok Hallvard Soma seier nummer 400 på Øvrevoll. Vi gratulerer en av våre dyktige trenere med jubileet!