Cafe Hygge har åpnet og inngår samarbeidsavtale med Øvrevoll Galopp

20.05.2020
Artikkelbilde
Atle og Hege Walgren er nye drivere av Cafe Hygge på Sherryhaugen

Cafe Hygge legger opp til å holde åpent 4 dager i uken, når de siste brikkene er på plass. Hege og Atle Walgren er de nye driverne av Cafe Hygge som ønsker å bli et naturlig samlingssted for nærområdet.

‘Vi er veldig glade for å være i gang og da er det hyggelig å bli en del av nettverket til Øvrevoll Galopp med litt mer synlighet og deltagelse på ulike aktiviteter’, forteller Atle som er en av initiativtakerne bak Cafe Hygge. Stedet har gjennomgått en total oppussing med nye farger, nytt kjøkken og nye møbler. ‘Vi håper vi har klart å lage et sted som alle har lyst til å stoppe innom enten man er ute og triller en barnevogn, går seg en aftentur, har lyst til å spille litt shufleboard med noen venner eller venninner eller bare ønsker seg et glass vin og en god prat’, forteller Hege som er daglig leder for Cafe Hygge.

‘Det har vært utrolig gøy å følge utviklingen og oppussingen, hvor det ene egentlig har tatt det andre og her er det ingen gode ideer som er satt på vent. Man har virkelig gått all-in’, forteller Esben fra Øvrevoll. ‘Det er blitt både lunt og hyggelig, så nå har nærområdet virkelig fått seg et sted man hygge seg på’, fortsetter Esben.

‘Vi er inne i en spesiell tid, så det har vært noen ekstra utfordringer med å komme i mål, men vi skal være her lenge så det skal gå bra. Nå håper vi at alle ønsker å komme innom oss og oppleve stemningen. Eller være med på å skape den stemningen de selv ønsker’, forteller Hege.

‘Sammen med Øvrevoll ønsker vi å bidra til andre aktiviteter her på Øvrevoll de dagene det ikke er løp. Vi ser på muligheten for alt fra små intimkonserter, eventer og større arrangement hvor Cafe Hygge kan være sentrum og dynamoen hvor vi bruker det flotte området rundt her’, avslutter Atle. ‘Ja, og quiz og spill kvelder’, skyter Hege inn.

‘Jeg er veldig glad for å få med to offensive og kreative drivere, som ønsker å skape god stemning og aktivitet her på Øvrevoll. Både på løpsdager og ikke minst de andre dagene’, sier Esben. ‘Det at de skal ha åpent flere dager i uken tror jeg er noe av nøkkelen for å lykkes. Akkurat nå hvor vi er i den situasjonen vi og landet er i, så har de klart å legge til rette med drift også på løpsdager med egen inngang fra Vollsveien, egne toaletter, avgrensing mot løpsbanen og god avstand mellom gjestene. Dette skal bli veldig bra og hyggelig’, avslutter Esben.