Duca di Como i Pramms

Skrevet av Birger Christensen,  21.05.2020
Artikkelbilde

Søndag er det riktig fine løp på Jägersro i utkanten av Malmø. Hovedoppgjøret er tradisjonsrike Pramms Memorial. Tross ytterspor blir Cathrine Erichsen-trente Duca di Como stor favoritt. Han var nede i Syd-Sverige i årsdebuten, og det ble en lekende lett seier. På sandbane har han aldri vært i nærheten av et nederlag, og det er vanskelig å tippe mot ham. Niels Petersen har Spizbergen med i storløpet, men han blir neppe hardt betrodd i løpet. 

De beste sprinterne har også fine penger å løpe om. Wido Neuroth stiller med duoen Brian Ryan og Dardenne, hvor sistnevnte har gjort det riktig bra på Jägersro. Favorittskapet trenger de imidlertid ikke å bære på. I Kirk vant dette løpet både i 2018 og i fjor, og han er ubeseiret i de siste seks startene på hjemmebane.

Wido har også den flotte treåringen Jet Action til start. Passer han på banen, blir han et spennende kort for senere oppgjør. I mot er det i første rekke en trio fra Lennart Reuterskiold jr, med Yoker i spissen. Skal det endelig bli en Derbyseier for Mr Ascot i år?

Den sjette norske deltakeren er Tinolo, som Cathrine Erichsen starter i et oppgjør som ser veldig jevnt ut.

Logg deg gjerne inn via vårt spillsenter, da får Øvrevoll kommisjonen fra Norsk Rikstoto, klikk HER

Program laster du ned HER

Lørdag er det løp på Klampenborg, de viser løpsdagen live på sin facebookside og du kan laste ned programmet HER