Programtips søndag 17. mai kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  13.05.2020
Artikkelbilde

Endelig er det klart for gressløp på Øvrevoll, og banen har ikke sett bedre ut i mai på mange år.

Første løp går kl 12.15. V64 starter kl. 12.45.

Program laster du ned her: https://ovrevoll.rikstoto.no/Spill/program/

Løpsdagen avholdes uten publikum.

Lever spill på hest på Øvrevolls Spillsenter, klikk HER.

1. LØP - 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

Et løp med flotte treåringer innleder løpene på nasjonaldagen. Reine de Vega og Couleur Cafe årsdebuterer, duoen som var de to første i kriteriet i fjor. Neuroths unghester er spennende. Whispering Ocean debuterer, en hest som Niels Petersen venter seg mye av i år. De tre øvrige er veldig gode treåringer, som gjør løpet til en severdig åpning på dagen. 

Tips: 4 Reine de Vega - 6 Couleur Cafe -3 Royal Ambition   Outs: 2 Whispering Queen

 

2. LØP - V64-1 - ELITELØP - 2160 GRESS

Wishformore har på tre starter aldri tapt på Øvrevoll. 17. mai i fjor ble han skandinavisk mester., og vi tror han kan matche eliten direkte. Silver Falcon er Cathrine Erichsen fornøyd med, kan fort være tilbake i toppen. Neuroths duo Pas de Secrets og Bokan gjør det ofte bra, har vært aller best i Sverige. Smooth Escape imponerer, men det kan bli tøft å vinne med formtall 85.

Tips: 6 Wishformore - 2 Silver Falcon - 7 Smooth Escape  Outs: 3 Pas de Secrets

 

3. LØP - V64-2 - FAM. E NAGELL-ERICHSENS HOPPELØP - 1800 GRESS

Seaside Song årsdebuterte med seier i dette løpet i fjor. Distansen er perfekt, og vi satser på at hun avgjør i finishen. Nouvelle Lune er en flott hoppe, som har gått noen enorme løp på Jägersro. Tippes tidlig på sin store kapasitet. Silverstone vant Oaks på Øvrevoll i fjor og har fortsatt utviklingen, bør nok regnes. Unwanted Beauty ble klassisk vinner i fjor da hun seiret i 1000 Guineas, har en speed som kan bli avgjørende. Et veldig fint hoppeløp.

Tips: 5 Seaside Song - 9 Nouvelle Lune - 8 Unwanted Beauty  Outs: 6 Silverstone

 

4. LØP - V64-3 - V4-1 - ITM SKANDINAVISK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER - 1800 GRESS

Ascot Brass og Silent Night var to skandinaviske topper i fjor. De gjorde det bra i Dubai, særlig var sistnevnte sterk. Men Ascot Brass kjenner Øvrevoll godt. Hun ble Skandinavisk mester på Derbydagen i fjor og kan bli det igjen. Vi er veldig spente på å se Everest Voice mot de beste. Det hun presterte på åpningsdagen, fikk oss til å slå opp øynene. Speedman går alltid bra og er en sterk trippelkandidat.

Tips: 5 Ascot Brass - 8 Silent Night - 3 Speedman  Outs: 6 Everest Voice

 

5.LØP - V64-4 - V4-2 - ELITELØP - 1370 GRESS

Et riktig flott sprintløp blir vi servert, men vanskelig å tippe. Captain America hadde en flott sesong i fjor, kan han levere tilsvarende i år som tiåring? Brian Ryan har fått en vinter i Norge til å akklimatisere seg, vi tror han går frem et hakk til i år. Den store outsideren er Our Last Summer har aldri gått en så kort distanse siden han var toåring i 2015. Et friskt eksperiment. Fiftyshadesfreed går aldri bra på sand, ut fra det var årsdebuten ok. Øvrevolls gress er hans favoritt.

Tips: 4 Captain America - 8 Brian Ryan - 6 Fiftshadesfreed  Outs: 3 Our Last Summer

 

6. LØP - V64-5 - V4-3  - DD-1 - HOTEL BRISTOL SPRINT CUP - 1370 GRESS

Et herlig sprintløp for hestene under eliten. Et kort løp på gress bør passe Ramone godt, men det er ikke så tett mellom seirene. Buckybabe hadde en flott utvikling gjennom høsten, hennes finish kan det bli vrient å stå i mot. Hellgren-duoen og Lillemann og Silky Road kan være litt ujevne, men i toppen på sine gode dager. Sistnevnte misset starten sist i Gøteborg. Ellers er det ingen vi vil stryke i dette løpet.

Tips: 11 Ramone - 8 Buckybabe - 4 Silky Road  Outs: 2 Lillemann

 

7. LØP - V64-6 - V4-4 - DD-2 - BRONSEDIVISJON - 1730 GRESS

Niels Petersen var veldig positiv til Kikki Dee, og vi følger opp da vi synes løpet er utrolig vrient. En sjansebanker for at bongen ikke skal bli alt for dyr. Queen of Skara og My Cup of Tea liker seg begge på Øvrevoll, distansen tror vi passer helt perfekt. Vi likte Geist i årsdebuten, ikke umulig at han er løsningen på V64-finalen.

Tips: 1 Kikki Dee - 14 Queen of Skara - 6 Geist  Outs: 13 My Cup of Tea

 

8. LØP - GRUNNDIVISJON - 1170 GRESS

Buy and Sell vant på Klampenborg for to uker siden og i Gøteborg sist søndag. Nå kan det bli tredje strake på gress i tre forskjellige land. Focus on Me var nærmest vår favoritt sist, det kan bli samme utfall her. Cromer var uheldig i starten sist, kan nok til å kjempe langt fremme. Vi har ventet litt på gress for Punktum Finale, kanskje er det litt i korteste laget.

Tips: 7 Buy and Sell - 5 Focus on Me - 8 Punktum Finale  Outs: 1 Cromer

 

 

V64-forslag kr 432:

1.avd: 6-2-3

2.avd: 5 Seaside Song

3.avd: 5-8-6

4.avd: 4-8-3-6

5.avd: Alle 12

6.avd: 1 Kikki Dee

 

 

V4-forslag kr kr 432:

1.avd: 5-8-6

2.avd: 4-8-3-6-2-7

3.avd: Alle 12

4.avd: 1 Kikki Dee

 

DD-forslag 4 rekker:

1.avd: 11-8-2-4

2.avd: 1 Kikki Dee