Programtips torsdag 21. mai

Skrevet av Birger Christensen,  20.05.2020
Artikkelbilde
Eternal Flame ©hesteguiden.com

Torsdag 21. mai er det klart for en ny løpsdag på Øvrevoll. Inntil videre avholdes alle løpsdager på Øvrevoll uten publikum.

Første løp vil gå kl 16.00 og dette er V5-1.

Program kan du laste ned HER.

1. LØP  V5-1 - PA MINIBUSS CUP AMATØRLØP - 1100 DT

Sprint på sanden er noe Eternal Flame liker. Vi tror det kan bli seier, men velger å gardere i dette amatørløpet. Etter 34 starter uten seier, ble det sist en helt overlegen gevinst for Dark Money. Hun er kjapp, og når det først løsner, kan det bli to strake. Point Boy var nær ved å rekke frem på Jägersro, dette ser ut som en fin oppgave. Black Million er ofte i trippelkampen. Noen av rytterne har ikke så mye løpserfaring, fint at det kommer nye navn.

Tips: 4 Eternal Flame - 3 Dark Money - 2 Black Million  Outs: 5 Point Boy

 

2. LØP - V5-2 - MAIDENLØP - 1100 DT

Archers Ignite gikk et par bra løp i fjor. Den innsatsen rekker nok et stykke her. Godul var fint med en god stund sist, sprint behøver ikke være feil. Windflower har Verde Mar som far. Det kan bety mye fart i bena. Chili Explosion gjør en spennende debut.

Tips: 2 Archers Ignite - 3 Godul - 1 Chili Explosion  Outs: 5 Windflower 

 

3. LØP - V5-3 - V4-1 - ECOLOGY HANDICAP - 1600 DT

Her setter vi vår lit til stallkameratene We Got the Boss og Mestre dos Magos. Sistnevnte vant lett sist, men vi tror at We Got the Boss har like høy kapasitet. Deadline Day og Crossroad Blues er begge i trippelkampen, men vi tror litt mer på våre to første valg. Årsdebutantene tror vi trenger et løp i kroppen.

Tips: 7 We Got the Boss - 1 Mestre dos Magos - 2 Crossroad Blues  Outs: 5 Deadline Day

 

4. LØP - V5-4 - V4-2 - ESCALONE HANDICAP - 2400 DT 

Kanskje en fight mellom Carlos Lopez og Jan-Erik Neuroth. Nordlys og Stogas Fairytale. Men hestene har totalt vunnet åtte ganger på 155 starter, og de virker ikke pålitelige. Fort var svak i årsdebuten, men god i fjor høst. Prometheus har ikke vist noe på en stund, men skal kunne hevde seg her. Kila har sin seier fra Jägersro, mens Minas Tirith ennå jakter sin første seier.

Tips: 5 Nordlys - 6 Stogas Fairytale - 3 Prometheus  Outs: 1 Fort

 

5. LØP - V5-5 - V4-3 - DD-1 - EVITO HANDICAP - 2400 DT

For to uker siden vant Twisted foran Two Times. Dette er et sannsynlig scenario igjen, kanskje er Two Times en del nærmere. Mustajjid har aldri gått en så lang distanse, men det kan gå ok. Derimot virker det som om det blir tøft for Simmy's Copshop, som stort sett har satset på sprint. Men den som intet våger, intet vinner. 

Tips: 7 Twisted - 5 Two Times - 4 Mustajjid  Outs: 3 Master Lorenzo

 

6 LØP - V4-4 - DD-2 - EKO STARDUST HANDICAP - 1600 DT

Hele fire av hestene kommer med vinnerform fra i år. Vi setter en hest fremst, som ikke har seier i år. Karen From Finance tapte for Buckyboy sist, men nå bærer sistnevnte mange kilo på ryggen. Time to Dream var klart forbedret fra i fjor, og Silver Dalen vant på åpningsdagen uten å imponere. Fix Fox sprintet fint for to uker siden, kan en del på 1600 meter på sitt beste.

Tips: 8 Karen From Finance - 7 Buckyboy - 3 Silver Dalen  Outs: 5 Time to Dream

 

7. LØP - MAIDENLØP FOR 3-ÅRIGE - 1600 DT

Sidney Pearl leverte en helt grei livsdebut. Løpet ble vunnet av Everest Voice, som viste klasse på 17. mai. Raspberry Beret og Ruby Tuesday var jevne da de innledet karrieren. Stall Hope hadde moren til Fair Line, de er nok spente når datteren debuterer. Obliviate var mye slått på finaledagen i fjor, er nok nærmere nå.

Tips: 5 Sidney Pearl - 3 Raspberry Beret - 2 Fair Line  Outs: 4 Ruby Tuesday

 V5-forslag kr 504

1.avd: Alle 7

2.avd: 2-3-5

3.avd: 7-1

4.avd: Alle 6

5.avd: 7-5

 

V4-forslag kr 432:

1.avd: 7-1

2.avd: Alle 6

3.avd: 7-5

4.avd: Alle 9

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 7-5

2.avd: 8-7-5