Programtips torsdag 7. mai

Skrevet av Birger Christensen,  06.05.2020
Artikkelbilde
London Rock ©hesteguiden.com

Det er lunsj på Bro Park onsdag, før Øvrevoll byr på løp torsdag kveld. Derimot er løpene på Klampenborg lørdag flyttet til mandag 11/5.  Søndagens tilbud er sesongåpningen i Gøteborg. Der venter 478 478 kroner ekstra i sekserpotten, og den rebusen kommer til å gi meget gode penger tilbake til flinke og heldige spillere.

1. LØP - HESTEGUIDEN.COM AMATØRLØP - 1750 DT

Årets første amatørløp er en åpen affære. Fort hadde en veldig fin høst, og her blir det et knepent vinnertips. Elusive Thought vinner ikke så ofte, men når det stemmer er han trolig best i feltet. Stogas Fairytale har åpnet sesongen ok, mens Dark Money venter på sin første seier. Punktum Finale tror vi vil hevde seg når det snart blir gressløp.

Tips: 4 Fort - 5 Elusive Thought - 1 Stogas Fairytale  Outs: 3 Punktum Finale

 

2. LØP - V5-1 - MAIDENLØP - 1750 DT

Sir Leo gikk ok sist, men heller ikke mer. Bør være satt frem med løp i kroppen, vinner nok på beste fjorårsform. Vi likte Kasai sist som toer bak gode Everest Voice. Blant spennende debutanter tror vi mest på Ugotthelook, men dette maidenløpet blir det interessant å følge.

Tips: 5 Sir Leo - 4 Kasai - 1 Godul  Outs: 3 Ugotthelook

 

3. LØP - V5-2 - CASSANO LØP - 2400 DT

Meandyoutwo kom ut i sesongdebuten i en klart forbedret utgave. Står litt hardere til på vekten mot Twisted, men vi tror på samme rekkefølge igjen. Master Lorenzo har gjort mange fine løp på sand, og Queen's Delight avslutter ofte godt. Prince Field var knallgod i fjor, men pleier å trenge noen løp for å komme i gang. Står også tøffere til på vekten.

Tips: 5 Meandyoutwo - 4 Twisted - 1 Master Lorenzo  Outs: 2 Two Times

 

4. LØP - V5-3 - V4-1 - CAERUS LØP - 1100 DT

London Rock vant lett på åpningsdagen. Kan ha mer å gå på og blir favoritt foran Julien Delamare, som var nærmest sist. Priceless møter i våre øyne bedre hester enn sist, men avslutter sikkert bra på ny. Al Buraq er spennende på sprint, var meget bra i fjor. Ellers er det et løp hvor det kan skrelle.

Tips: 7 London Rock - 4 Julien Delamare - 1 Al Buraq  Outs: 2 Priceless

 

5. LØP - V5-4 - V4-2 - DD-1 - COURT CIRCLE LØP - 1750 DT

Vi likte det vi så av Mestre dos Magos i årsdebuten. Her tror vi årets første seier fort kan komme. Også Crossroad Blues gikk bra i det samme løpet, er som alltid på sand en trippelhest. Dagens klareste outsider er Match Maker. To strake seire i England i fjor er ikke å kimse av. Erasmus tar vel teten, litt skummel om han treffer med utgangstempoet.

Tips: 4 Mestre dos Magos - 1 Crossroad Blues - 3 Erasmus  Outs: 6 Match Maker

 

6. LØP - V5-5 - V4-3 - DD-2 - CASH ON WHEELS LØP - 1600 DT

Dickie Dickens får teten, kan holde lenge om ikke tempoet i front blir for høyt. Vi tror dog litt mer på duoen Eyecatching og Kikki Dee. Vi tror sesongen i år blir et steg i riktig retning. Karen From Finance på 1600 meter er også en spennende kandidat. Mongolian Navy virker tungridd, og Willa får trolig litt å jobbe med. For oss er dette dagens mest åpne løp.

Tips: 5 Eyecatching - 6 Kikki Dee - 4 Dickie Dickens  Outs: 2 Karen From Finance

 

7. LØP - V4-4 - COSTALITE LØP - 1100 DT

I V4-finalen gir vi tilliten til Asaks Ambition. Fikk hardt press i front sist, men holdt flott til seier. Hardest i mot kan Fix Fox være. Har ikke vunnet på evigheter, men dette feltet er ikke av de hardeste. Close to the Edge var god da det ble seier, men har ikke fulgt opp. Sonriente kan være et godt trippelkort.

Tips: 3 Asaks Ambition - 2 Fix Fox - 4 Sonriente  Outs: 5 Close to the Edge

 

V5-forslag kr 441:

1.avd: 5-4-3

2.avd: 5 Meandyoutwo

3.avd: alle 7

4.avd: 4-1-6

5.avd: Alle 7

 

V4- forslag kr 392:

1.avd: Alle 7

2.avd: 4-1-6-3

3.avd: Alle 7

4.avd: 3 Asaks Ambition

 

DD-forslag 7 rekker:

1.avd: 4 Mestre dos Magos

2.avd: Alle 7