Sesongens siste V65

Skrevet av Birger Christensen ,  04.11.2020
Artikkelbilde
Asaks Ambition. ©hesteguiden.com

Vi skriver november, og torsdag forsøker vi å få seks rette i sesongens siste V65. Til tross for nokså små felter, er det aldri helt enkelt å få full pott.

Våre hovedbanker blir Red Valley i V65-2, som møter noen ubeskrevne blad. Går han til rundt 70 i formtall, tror vi det kan holde.

Etter torsdagens runde, er det kun en lunsj på onsdagen 11. november som gjenstår. Til den dagen vil vi presentere vinnerne av de forskjellige kategorier, og da bør det vanke litt ekstra ros. En mer utførlig omtale vil komme i årsrapporten i årboken som kommer i god tid før jul om den spesielle sesongen 2020. 

Den største spenningen om et championat, finner vi blant amatørene. Det er amatørløp både torsdag og neste onsdag, og vi kan ikke huske at hele fem ryttere kan vinne tittelen så sent på året. Cicero Lemos leder med fire vinnere. Han rir imidlertid ikke torsdag, og da har Ida Tandberg, James Fitzmaurice, Emilie Finckenhagen og Linn Christine Arntzen sjansen til å få sin fjerde gevinst for i år. Det er skikkelig artig med en så jevn stilling, og vi tipper at de involverte har studert betingelsene.

 Sist uke var det store spørsmålet hvor mange seire Cathrine Erichsen skulle ta. For annen gang på kort tid (også i lunsjen 14. oktober) innkasserte hun fire vinnere. Også denne gang er det flere betrodde kandidater, men at både hun og Carlos Lopez har mer enn en seier i snitt pr løpsdag, er sterkt. 

Da ønsker vi lykke til. Det blir nok ingen kassa-variant denne gang, men på Øvrevoll, men det kan bli en fin gevinst også denne løpsdagen.