Har Anna og Tobias mer på lager i dag?

Skrevet av Tom W. Johannessen,  12.08.2021
Artikkelbilde
Martini har vært to ganger i vinnerpaddocken så langt i år. Kommer det tredje besøket i dag? Foto: Hesteguiden.com

Det er ingen nyhet at parhestene Tobias Hellgren og Anna Pilroth vinner løp. Anna har syv på Øvrevoll i år og pene 21 i seiersprosent. I dag er velkjente 6 Martini (V65-1) et seiersvåpen. 

6 MARTINI (V65-1) har vunnet to løp så langt i år; ett på Øvrevoll 17. juni og ett på Bro tre dager etter. Nå er det også tette starter; Martini ble trøtt fra tet i hardt lag på Klampenborg sist søndag. Niels Petersens Could Be King var løpets vinner: - Det ble et veldig offensivt løp mot tøffe hester. Billigere i mot i dag. Om ikke løpet søndag sitter for mye i beina, burde Martini vinne i dag, sier Tobias Hellgren til ovrevoll.no - om hesten som var et 3. valg og en 17-prosenter kl. 15.00 i dag.


TOBIAS tror ellers at 
7 Ferryverygood (V65-6/V4-4, Anna Pilroth, 7-prosenter) trenger "to uker til og plukker penger i dag". - Dette er ellers Skandinavias største hest, 179,5 centimeter, sier Tobias som håper og tror han vinner 8. løp med enten 4 Rocketman (8. løp, Anna Pilroth) eller 6 Silky Road (8. løp, Angelika Berg rir, hun vant to på Jägersro i går, rir). Sistnevnte hest er litt på vei opp ifølge treneren.

NIELS PETERSEN melder "Bra sjanse i dag" og en tommel opp på dagens største, 
8 Smazing i V65-6/V4. En 63-prosenter kl. 15.00, Carlos Lopez rir. Han vant fire på Klampenborg søndag, Niels var ikke utenfor vinnerpaddocken på de syv løpene han hadde starthest i.


NORA HAGELUND HOLM har tre seire igjen før profflivet begynner. Blir det én seier i dag? Nora tviler litt, men hun er  definitivt verdt å følge og god nok også på høyoddsere. Hun rir to for Nathalie Mortensen/Annette Stjernstrand; 
6 Astron (V65-3/V4-1, 4-prosenter) og 9 Chilterns (V65-6/V4-4). Begge er lite spilt, begge er har helt klar bedre sjanse enn prosentene. Det har også Steinar Holm-trente 9 Zafrangar (V65-5/V4-3, Frida Sandbraaten rir i amatørløpet, 3-prosenter): Banen var for tung sist. Har et ganske fint løp i dag og skal kanskje passes litt. Jockeyen er bra, men var litt uheldig da hun ble tredje med Zafrangar sist, sier Nora til ovrevoll.no.

NATHALIE MORTENSEN og "morsan" Annette Stjernstrand har evigvarende form på stallen. Vant tre på Øvrevoll sist. Duoen kommer med syv hester i dag. Det er nesten en sensasjon om det ikke blir en tur eller to i vinnerpaddocken i dag:
- 4 Golders Green (V65-5/V4-3, Linda M.A. Dahl rir, 32-prosenter) er en veldig bra sjanse og vår beste mulighet i dag. . Var fin til seier sist for Evelina Rönnlund som kjenner hesten godt. Er nok ute på det som er den beste distansen nå. Ny rytter kan uroe litt. Hesten er litt spesiell, det er litt nerver. Men alt i alt; jeg har tro på Golders Green igjen.
- Topas Royal (V65-6/V4-4, Angelika Berg, 3-prosenter) og Chilterns (V65-6/V4-4, Nora Hagelund Holm, 3-prosenter) står på makstall i handicap. De er likeverdige, egentlig. Angelika Berg tar av fire kilo, Nora Hagelund Holm tar av to. "Topas" er litt spesiell å ri, kan stresse. Men jeg tror egentlig på litt sjanse med begge. Chilterns ble det litt feil for sist, Nora har vunnet på denne.
- 6 Astron (V65-3/V4-1, Nora Hagelund Holm, 4-prosenter) har vært hos oss en måned. Kom fra Danmark. Jeg elsker denne hesten og har forhåpninger utover. Høy vekt, men dette er en stor hest som skal kunne bære kiloene. Trener bra og skal passes allerede i dag. Kommer bakfra. Jeg er spent, sier Nathalie til ovrevoll.no. 
* Hun ligger lavere med stallens tre øvrige starthester:
- 8 Barny (V65-1, 3-prosenter) står høyt i handicap. Trener bra, men jeg pleier ikke å lykkes med ham. 5 For the Roses (V65-2, 3-prosenter) er en fin hest. Kommer bakfra, men er bedre på Bro og Göteborg enn på Øvrevoll. 7 Lemon Smile (V65-4/V4-2, 6-prosenter) vant sist og er nok blant de tre i dag. Har kapasitet, men det er lengre distanse, og jeg har liksom ikke feeling for seier i dag, sier Nathalie.

DAGENS UNDERSPILL: 1 City Code (V65-1, Cathrine Erichsen trener, Elione Chaves rir) er ute på en bedre distanse enn sist. Formen skal være veldig bra, 9 prosent er for lavt.
6 Astron (V65-3/V4-1, Nora Hagelund Holm rir) er ny hos Nathalie Mortensen og Annette Stjernstrand. Høy vekt, men møter billig lag. Skal ikke være veldig langt unna som en foreløpig 4-prosenter.

* BANEN i dag blir rask, dirt'en blir vannet, melder baneansvarlig René Naustdal.