Jan-Erik: "Fordel I Apple"

Skrevet av Tom W. Johannessen,  20.08.2021
Artikkelbilde
Jan-Erik Neuroth på I Apple. Lørdag rir Andreas Tapia Dalbark. Foto: Eirik Stenhaug

Andreas Tapia Dalbark og Sandro De Paiva rir Neuroth-hestene 1 I Apple og 5 Leave No Trace i V5-1 lørdag. - En liten fordel I Apple, sier stallens førstejockey Jan-Erik Neuroth til ovrevoll.no.    

- Hvis de viser det de gjør i trening, vinner en av disse to. Men det er ingen garanti her. I Apple har skuffet og er en valpete hest. Men han trener bra på dirt. Leave No Trace gikk pent i Svenskt Oaks som femte. Har kapasitet til å kjempe i toppen, sier Jan-Erik som ikke rir lørdag - men har pene sjanser søndag. 

* Legg merke til at Jan-Erik Neuroth ranker nr. 1 foran nr. 5. Sistnevnte var en 56-prosenter kl. 09.00 i dag, nr. 1 I Apple var en 16-prosenter på samme tidspunkt.

WILLA SYNØVE M. SCHOU (27) har fem seire på Øvrevoll så langt. Hun rir fire lørdag.

Her er hennes kommentarer til ovrevoll.no

3 Hongkong Sandy
(V5-1, Niels Petersen) har kapasitet og er nok bedre enn vist. Jeg har ridd hesten i trening. Kanskje ikke helt borte. 4 Nothingelsematters (V5-1, Niels Petersen), som Carlos Lopez rir, er "grønn", men kan vinne på direkten. Ser fin ut.
- 6 Rintintin (V5-3, Marie Lustig) har jeg ikke ridd før. Er bra på distansen, vant på Jägersro i mai. Går bra for jenter. Er litt nervøs, men bør ha sjanse her.
- 7 The Notorious (V5-4/V4-1, Raphael Freire) gikk veldig bra på Bro til seier og ble satt opp fra 63 til 70. Nede i 66 igjen nå. Stallen har fin form, kan gjøre et godt løp.
- 6 Hope And Glory (V4-4, Hallvard Soma) vant jeg med i fjor. En ærlig og fin hest som alltid gjør sitt beste, sier Willa Synøve M. Schou.ARE HYLDMO (62) vant Norsk Derby som trener med Winning Flush som 25-åring. Hesten kom ut med nytt bitt, og Gunnar Nordling satt på en vinner. Are har ytterligere fire Derby-triumfer, men det er 20 år siden sist han jublet etter et derby-løp. Men i år har han forhåpninger til My French Dream som gikk sterkt I Derby Trial. Først: Lørdagens vorspiel der han starter seks.
Her kan det være en vinner eller to.

Ares kommentarer til ovrevoll.no

- 5 Dickie Dickens 
(V5-2, Malin Holmberg) hadde jeg god tro på sist før jeg hørte på høytaler'n at løpet var flyttet til gress. Har hatt en liten muskelstrekk etter det løpet og tatt det pent. Ok igjen nå. Står billig til, det er et outsiderpreg over ham. 1750 meter er en liten ulempe, men han kan også vinne på denne distansen.
6 Crossroad Blues (V5-2, Manuel Martinez) var helt hjelpesløs på gresset sist. Han sklei rundt. Var nr. 2 i løpet i fjor. Ikke umulig nå, kanskje den beste sjansen av mine to.
3 Macho Maya (V5-4/V4-1, Manuel Martinez) fikk en skade i fjor. Kan mer enn vist. Jacob (Johansen, red. anm.) trodde han satt på en vinner ut av svingen sist, men det hendte ikke noe. Blinkers nå. Kanskje et lite obs. her. 
3 Famous Riff (V4-3, Malin Holmberg) viser ting i trening som gjør at han burde kunne vinne på det formtallet han står på. Men lykkes ikke i løp foreløpig.
- 7 Sir Aircross (V4-3, Elione Chaves) rygget inn sist. 1980 meter og tung bane i det løpet. 1600 nå passer bra. Sterk jockey. Vinner løp snart. En outsider med riktig opplegg, sier Are Hyldmo.