Tips til løpene torsdag 12. august

Skrevet av Birger Christensen,  10.08.2021
Artikkelbilde
Golders Green

Denne uke starter galoppen opp med onsdagslunsj på Jägersro. Torsdag kveld er det siste omgang på Øvrevoll før Derbyhelgen 21. og 22. august. Lørdag er det en kjapp runde i Aalborg, mens V64-spillet søndag avholdes på Gøteborgs grønne gress. Vi nevner også at starterklæring til Derbydagen foregår kommende fredag. Det blir spennende å se hvilke hester vi får møte neste søndag på Øvrevoll.

1. LØP - EIVIND ECKBO LEGATS VANDREPOKAL -1170 GRESS

Et fint løp for de toårige hoppene. Victory Waltz vant sesongens første toårsløp, kan fort legge på til to. Mystery Night og Crack the Sky er to svært spennende debutanter, som kan vinne direkte. Killer Queen viste løfterike saker i debuten, kanskje trippel?

Tips: 5 Vicory Waltz - 6 Mystery Night - 1 Killer Queen  Outs; 7 Crack the Sky

 

2. LØP - V65-1 - RED COLORI HANDICAP - 1170 GRESS

900 meter ble kanskje litt kort for City Code sist. 1170 meter kan passe perfekt, og han får en ny sjanse. Martini var ute mot eliten sist, det ser litt enklere ut nå. Også Ambiance pleier å møte enda skarpere selskap. Herewegodandy er en treåring som vi tror har enda en veksel å vise frem.

Tips: 1 City Code - 6 Martini - 2 Herewegodandy  Outs: 7 Ambiance

 

3. LØP - V65-2 - ROAD TO MANDALAY HANDICAP - 1600 GRESS

Et strålende løp, som vi gleder oss til å overvære. Takeko og Simply Minds tok sammen med Like a King en trippel til treåringene sist de møtte eldre hester. Vi tror de gjør tilsvarende nå tross tøff motstand. Swedish Dream skal alltid regnes, men her må han ta frem Sveaas-form fra i fjor. Khurshed vant sikkert og bør ikke undervurderes, og hele feltet syder av klasse.

Tips: 6 Takeko - 1 Simply Minds - 4 Khurshed  Outs: 3 Swedish Dream

 

4. LØP - V65-3 - V4-1 - REQUESTED HANDICAP - 1370 GRESS

Trioen Bright Angel - Steely Queen og Just Like Poppy møtte for snart to uker siden og var jevne. Vi tror de er fremme i dette åpne løpet. Azure World fikk endelig en seier sist. Dette kan være litt langt, men hun gikk et bra løp på 1600 meter i fjor. Ellers er det flere ubeskrevne blad, som gjør løpet vrient å vurdere.

Tips: 2 Bright Angel - 9 Steely Queen - 3 Just Like Popy  Outs: 1 Azure World

 

5. LØP - V65-4 - V4-2 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENING HOPPELØP - 1730 GRESS

Karen From Finance gikk et kjempeløp sist etter starttap. Har dessverre litt for lett for å rote det til, men kapasiteten er der. My Cup of Tea har fin form, vant sist hun var på Øvrevoll. Elegant Queen vant i årsdebuten, oppgaven er interessant her. Lemon Smile har Nathalie Mortensen snakket varmt om. Sist ble det seier på Bro etter en flott spurt. 

Tips: 4 Karen From Finance - 3 My Cup of Tea - 7 Lemon Smile  Outs: 5 Elegant Queen

 

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - AGRIA DYREFORSIKRING AMATØRLØP - 1730 GRESS

Vi hørte om fin jobb i trening for Golders Green. De to siste startene har det også slått til i løp. Sist var hun helt suveren, selv om marginen ikke ble så stor. Vi prøver med noe mange vil kalle en frekk banker. Zara Zaid er i flott form, er langt fremme på ny tror vi. Dark Money har alltid en plass i amatørløpene, hvor hun gjør det bra. Slim Revenge avsluttet fint sist, kan være skummel.

Tips: 4 Golders Green - 5 Zara Zaid - 1 Dark Money  Outs: 2 Slim Revenge

 

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - RED TSUNAMI HANDICAP - 2160 GRESS

Vi gir tillit til Smazing, som vi synes var mye forbedret sist. Stallformen er det ikke heller noe i veien med, det så vi søndag. Perfect Illusion og Possession var nærmest Smazing sist, kan være det igjen. Queen of Skara har en ok oppgave og får plass på linjen.

Tips: 8 Smazing - 10 Perfect Illusion - 5 Possession  Outs: 4 Queen of Skara

 

8. LØP - RIVER COLN HANDICAP - 1100 DT

Løpsdagen avsluttes med et løp på sandbanen. Vi synes Silky Road møter enklere lag enn vanlig og gir ham tipset. Det klart beste løpet til Caiado i år, er eneste gang på sand. For Rocketman tror vi gress er det beste underlaget. Lille My gjør det ok, kan klare trippel.

Tips: 6 Silky Road - 5 Caiado -1 Lille My  Outs: 4 Rocketman

 

 

V65-forslag kr 420:

1.avd: 1-6-7

2.avd: 6-1

3.avd: Alle

4.avd: Alle

5.avd: 4 Golders Green

6.avd: 8 Smazing

 

V4-forslag kr 420:

1.avd: Alle

2.avd: Alle 

3.avd: 4-5-2

4.avd: 8 Smazing

 

DD-forslag 4 rekker:

4-5-2-1

8 Smazing