- Om han kan vinne i dag? Absolutt!

Skrevet av Tom W. Johannessen,  15.07.2021
Artikkelbilde
Både Anna Pilroth og Ginmann er i form. Sammmen kan de vinne V65-1 i dag. Foto: Hesteguiden.com

7 Ginmann har ti på 30 og to strake nå. Om han kan vinne i dag? Absolutt! sier formtrener Tobias Hellgren til ovrevoll.no. Ginmann var en lite spilt 5-prosenter i V65-1 kl. 15.30. 

* Tobias Hellgren har fire på 13 på Øvrevoll i år og en seiersprosent på 30. Rytter og makker Anna Pilroth har fire på 20, seirene tatt på én løpsdag. Vinner Ginmann i dag, vipper hesten over millionen på konto. 

- 7 Ginmann 
(V65-1, Anna Pilroth, 5-prosenter, kl. 15.30) er nå oppe i 86 i formtall. Jeg synes ikke det er overdrevet høyt. Står selvfølgelig hardere til i forhold til 3 Native Star som han slo med halvannen lengde i Göteborg 27. juni. Men Ginmann vant ubrukt, kunne vunnet det løpet med ti lengder. Det er, som jeg ser det, 1 Master Bloom på 91 i formtall og to kilo av på Nora (Hagelund Holm, red. anm.) som er hesten å slå for oss. 7 Smooth Escape drar avgårde, vi kommer nok til å lede klyngen bak, sier Tobias som tror at 2 Hadrian (Anna Pilroth, 5-prosenter) "ikke er langt borte" i V65-3/V4-1. 

JAN-ERIK NEUROTH har fem seire så langt på Øvrevoll. Han har selvfølgelig blikket rettet mot Svenskt Derby søndag sammen med favoritten No Short Cuts. Men han tar gjerne med seg en seier eller to i dag.
Her er hans kommentarer til ovrevoll.no før løpene.
1 Mount Aventine (1. løp, Hallvard Soma) kjenner jeg ikke veldig godt til. Men den står distanse og kan være en spennende outsider i dette løpet.
-  5 Seneschal (V65-1, Wido Neuroth, Silje Strand, 7-prosenter) møter tøff motstand, men er bra og er en trippelhest.
-  2 Caiado (V65-4/V4-2, Hallvard Soma, 16-prosenter) var bra sist. Bør være en trippelhest.
4 Like A King (V65-5/V4-3, Wido Neuroth, 34-prosenter) har to strake. Dette er en bra hest og min beste sjanse i dag. Men han trenger å gå løp, trenger erfaring. For meg er 2 Buddy Bob (13-prosenter) hesten å slå i dette løpet. Jeg vet ikke noe om dagsformen nå, men dette er jo en hest jeg kjenner fra tidligere. Har en andreplass fra Sveaas. Den er kapabel nok til å vinne.
9 Oliver (V65-6/V4, Pål Jørgen Nordbye, 5-prosenter) gikk bra da jeg red sist. En outsider, sier Jan-Erik. 
 
HANNE RÅDSTOGA sender tre til Øvrevoll i dag. 2000 Guineas-favoritten 1 Simplys Minds (V65-5, Martin Rodriguez, 31-prosenter). - Det hadde vært gøy om vi kunne lykkes i dag. Han skal få lov til å gå fra start. Finne roen. Så får Martin Rodriguez prøve å dempe litt opp bakken. Og ikke krangle med ham. Han var nok litt annerledes etter den slåsskampen han var i på dagen før løpet sist. Jeg håper han er tilbake, uttaler Hanne som tror 6 Stogas Dancer (V65-6/V4-4, Malin Holmberg, 16-prosenter) er foran 11 Stogas Fairytale (V65-6/V4-4, Kaia Ingolfsland, 4-prosenter) som har skuffet i to løp nå:
- Stogas Dancer var bra sist, eller jockeyen var bra! Opp tre kilo, lengre nå, men bør være blant de tre, uttaler hun til ovrevoll.no. 

SANDRA BROLIN sender to fra Bro til Øvrevoll i dag. Emma Nordin rir begge. - 3 Stolen Tango (V65-3/V4-1, 19-prosenter) er i form og kommer til å gjøre et godt løp. Vi får håpe hun takler banen, jeg tror hun skal gjøre det. I blant åpner hun fort hvis det går bra i boksene, sier Sandra som ikke er like opp på 8 Silhouettes (V65-6/V4-4, 4-prosenter): Løper "grønt", bra på dirt, gress nå. Vanskelig å vurdere, men ingen klar "varning" på denne, sier Sandra til ovrevoll.no.