Neuroth jakter gull i Malmö

Skrevet av Tom W. Johannessen,  04.06.2021
Artikkelbilde
No Short Cuts Vinner Skåneland i 2020 - og får der og da favorittstempelet til årets utgave av Svensk Derby som går 18. juli. Foto: Svensk Galopp

Wido Neuroth sender tre til Jägersro søndag; 3 Lot of Joy (V64-3), 6 No Short Cuts (V64-3) og 9 No Lie (V64-6). Han "håper på seier i Derby Trial og en plass blant de de tre første i Voter".


WIDO OG JAN-ERIK NEUROTH er inne i en spennende sesong. Stallen er godt besatt på mange plasser - for å bruke fotballspråk. 4-årige Jet Action viste seg frem i 8. løp på Øvrevoll torsdag og er definitivt en hest for de skandinaviske storløpene. Om 14 dager kommer tre nyinkjøpte (Stall Perlen) 2-åringer fra Arqanas Breeze-Up på Doncaster. De bør følges! Og søndag starter tre meget spennende 3-åringer på Jägersro; to i Derby Trial og én i Voterlöpning med 498 000 svenske kroner til vinneren. 6 No Short Cuts (V64-3, Andreas Tapia Dalbark rir) blir stor favoritt i Derby Trial, men den andre Neuroth-hesten, mer urutinerte 3 Lot Of Joy med Jan-Erik Neuroth, fortjener også oppmerksomhet.
Voterlöpning (V64-6) er ellers "første gren" i Jägersros Triple Crown som Bullof Wall Street hentet hjem til Niels Petersen i fjor.

* Her er Wido Neuroths kommentarer til hester og sjanser i Malmö søndag:

- 3 Lot Of Joy (V64-3/V4-1/Derby Trial/Jan-Erik Neuroth rir) avsluttet veldig bra sist. Er urutinert, jeg håper hun er bedre enn 80 i formtall. "Jan-Erik sa at han ville kjenne på henne og se hvor god hun kan bli". Et godt svar. Svenskt Derby og ikke minst Norsk Derby er hovedmål. Om jeg blir "chockad" om hun skulle vinne søndag? Nei det ville jeg ikke bli.
- 6 No Short Cuts (V64-3, Andreas Tapia Dalbark) har vist gode prestasjoner på denne banen (vant et maidenløp overbevisende før triumfen i Skåneland, red. anm.). Er godt forberedt selv om det er årsdebut. Det kan godt hende han vinner dette løpet som favoritt, men jeg inkasserer ikke noe på forhånd. Jeg sender ut to talentfulle hester som begge er i bra orden. Den ene har løp i kroppen, den andre har det ikke. Men No Short Cuts har mer erfaring. Begge står distanse. 

- 9 No Lie (V64-6/V4-4/Voterlöpning, Jan-Erik Neuroth) er en flott hoppe som mangler litt rutine. Står på 82 i fomtall, det er ikke veldig stor forskjell på hestene her. Men det er altså flere som har hjemmebane. En plass blant de tre første er bra.

JAN-ERIK NEUROTH blinker ut 3 Lot Of Joy (V64-3/V4-1) som en bedre sjanse enn 9 No Lie (V64-6/V4-4) for ovrevoll.no.
Red. anm.: No Lie, som ble toer sist, var ikke heldig i startfasen i det løpet. Stall Perlen eier de tre Neuroth-hesten som starter sper