Skandinavias beste maiden?

Skrevet av Thomas Gjelsås,  06.06.2021
Artikkelbilde
Careless Whisper leverte et nytt sterkt løp til annenplass i Dansk Breeders Cup, kun slått av innvendige Malekha som forsvarte seg tappert til seier. Løpet endte i en ren duell mellom de to gode favorittene. Foto: Burt Seeger.

Careless Whisper har løpt inn mer enn 1,4 millioner kroner uten å vinne. På tretten starter har den fireårige hoppen fire annenplasser og seks tredjeplasser mot skarp motstand. Eier Sandman Stables kunne dag inkassere 125.000 danske kroner for annenplassen bak Malekha i Dansk Breeders Cup på Klampenborg. Careless Whisper er etter alt å dømme Skandinavias beste maiden.

Lørdagens storløp endte opp i en ren duell mellom Malekha ridd av Oliver Wilson, og Careless Whisper som ble ridd av Per-Anders Gråberg. Førstnevnte nektet dog å gi seg, og dermed måtte den flotte norske hoppen som er trent av Niels Petersen nøye seg med annenplassen. Det var en ny flott prestasjon av Careless Whisper. Raphael Freire-trene Shallow startet også i løpet, men de fikk ikke med utfallet å gjøre denne gang.