Tips til løpene torsdag 17. juni

Skrevet av Birger Christensen,  15.06.2021
Artikkelbilde
Sunbreak

Denne uka er det hele fem tilbud på spill til løpsdager i Skandinavia. Lunsjen onsdag finner sted på Jägersro, og Øvrevoll følger opp torsdag kveld. Lørdag ettermiddag er det Grand National på Strømsholm, den mest idylliske banen vi har. Samtidig avholder Klampenborg løp. Som sist helg har Bro en ny søndagsrunde med en særdeles krevende V64. Neste løpsdag på Øvrevoll går lørdag kveld 26/6 med Oslo Cup, 1000 Guineas og 2000 Guineas. Det blir litt å glede seg til.

1. LØP - MAIDENLØP - 1800 GRESS

Her er det flere som ikke har fått ut sitt potensial. Neuroth-duoen Like a King og I Apple trener bra, og storløpene nærmer seg. Vi tror de viser mer her. Alligate er en spennende debutant, og Hopespringseternal havner på trippel som feltets jevneste.

Tips: 1 Like a King - 6 Alligate - 3 Hopespringseternal  Outs: 2 I Apple

 2. LØP - V65-1 - JAUNTYJACK HANDICAP - 1800 GRESS

Utrolig jevnt. Face of Energima gikk et godt løp sist til dødt løp om seieren. Hevder seg nok igjen. Nordic møtte overmakten sist. Vant Guineas i fjor i juni, skal regnes. Kildare er på gang, og det tror vi også Ginmann er. Heldekk for oss på V65.

Tips: 7 Face of Energima - 6 Nordic - 5 Ginmann  Outs: 3 Kildare

3. LØP - V65-2 - MAIDENLØP FOR 3-ÅRIGE - 1370 GRESS

Vår banker for kvelden blir Willow it Is. Hun har løpt jevnt bra i sine starter, og her er motstanden overkommelig. Tambora Queen tror vi er på gang, gikk et fint løp bak Simply Minds. Arnesen-hestene er nok ganske jevne, og vår lille luring er Rocketman. Så fin ut i kval-løpet.

Tips: 2 Willow it Is - 4 Tambora Queen - 1 Imperial Dawn  Outs: 7 Rocketman

4. LØP . V65-3 - V4-1 - P A MINIBUSS CUP - 1730 GRESS

Her skulle vi gjerne ha dekket helt ut, men det fikk vi ikke råd til. Nathalie Mortensen snakker pent om Golders Green, dette selskapet bør passe. Zara Zaid var bra ved to seire i fjor høst, og Dark Money kan en del. Var suveren da hun vant i fjor. De øvrige må heve seg litt fra formtall 40.

Tips: 7 Golders Green - 3 Zara Zaid - 1 Famous Riff  Outs: 5 Dark Money

5. LØP - V65-4 - V4-2 - JOPLIN HANDICAP - 1170 GRESS

Et lite, men veldig fint felt. Vi tror det blir svensk ved enten Backcountry eller Martini. Førstnevnte fikk en dårlig start sist, gikk bra etterpå. Martini var ikke langt unna en seier på Klampenborg, er på gang. London Rock har gått to flotte løp på gress, kjemper helt fremme. Sir Leo imponerte ikke i årsdebuten, kan bedre. Calcaterre havner nok på etterskudd, vi tror ikke han tar igjen alle.

Tips: 2 Backcountry - 3 Martini - 1 Sir Leo  Outs: 4 London Rock

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - JOUYE HANDICAP - 1600 GRESS

Etter litt frem og tilbake, valgte vi å gi tillit til Sunbreak. Årsdebuten var ikke all verden. Men det var etter lang pause, og starten etter var et langt steg i riktig retning. Løpene i fjor sommer var riktig bra, på den formen tror vi han slår disse konkurrentene. Hope and Glory avslutter ofte fort, er en skummel utfordrer. Rock Dancer vant sist tross tap fra start, blinkersen av denne gangen også, men vi tør ikke å stole på ham. Rochford er en hest i fin utvikling, trippel? Dette er en bedre distanse for Our Boy John, kan slå til.

Tips: 1 Sunbreak - 8 Hope and Glory - 9 Rochford  Outs: 11 Rock Dancer

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - JOLLY JUMPER HANDICAP - 1750 DT

Holland Park var klart forbedret sist. Kan vinne om det går like bra på sandbanen, som dette løpet avholdes på.

Betty møter litt svakere enn hun pleier, det kan gå bra her. Chili Explosion og Stogas Dancer har gått noen bra løp på sand. Får plass på linjen i et løp uten den helt store klassen.

Tips: 2 Holland Park - 4 Betty - 1 Chili Explosion  Outs: 8 Stogas Dancer

8. LØP - JUNIOR ALE HANDICAP - 2400 GRESS

Torsdagen avsluttes med et stayerløp, som virker åpent. Stogas Fairytale liker seg med Lopez på ryggen. Får tipset foran Lady Hallucinate. Wallace med bunnvekt har flere ganger vært en suksess og Lustig tror på seier. Danish of Course var bra sist, hvordan er det med stayerevnen? History Hill gjør det jevnt bra, men her tror vi mer på trippel enn seier.

Tips: 1 Stogas Fairytale - 3 Lady Hallucinate - 4 History Hill  Outs: 2 Danish of Course

 V65-forslag kr 504:

1.avd: Alle 7

2.avd: 2 Willow it Is

3.avd: 7-3-5

4.avd: 2-3-4

5.avd: 1 Sunbreak

6.avd: Alle 8

 

V4-forslag kr 432: 

1.avd: 7-3-5

2.avd: 2-3-4

3.avd: 1-8-11

4.avd: Alle 8

 

DD-forslag 8 rekker:

1 Sunbreak

Alle 8