Gråberg er dagens nøkkeljockey på Bro

Skrevet av Tom W. Johannessen,  21.11.2021
Artikkelbilde
Victor Kalejs og Per-Anders Gråberg er på seiersjakt i V64-finalen på Bro Park. Foto: Svensk Galopp

Per-Anders Gråberg er nøkkeljockey på Bro Park: - Jeg har tre-fire gode sjanser, sier P-A til ovrevoll.no før løpene starter. Han blinker ut i 1 Mogsy i V64-4/V4-2 som den aller beste sjansen.

I "GRÅBERG GRANSKAR" på ATG Play var 1 Mogsy (V64-4/V4-2, Henrik Engblom trener) P-As "spik". Nå har han selv overtatt rittet og sitter da med alle muligheter til å styre inn sitt forslag til singelstrek. Legg ellers merke til at P-A er en aning skeptisk til 4 Sharp Eye (V64-1) som var dagens største kl. 10.30. 

Her er Per Anders Gråbergs V64-kommentarer på tampen til ovrevoll.no

4 Sharp Eye (V64-1, Caroline Malmborg trener) til 47-prosent? Det er mye, den er overspilt. Har vunnet tre løp i år, og jeg sier ikke at det ikke kan bli seier. Men det er ikke alltid han har det lille ekstra, det må "times" helt.
6 Fabrizio er mitt førstevalg i løpet, tror også at denne har fordel av 1400 meter. Spillerne bør imidlertid dekke opp her. Pass også på 9 Divorce som kan bli farlig. 
- 2 Lushes Lashes (V64-2, 9-prosenter) gjør det alltid fantastisk bra, men dette er heller ikke en hest som vinner for ofte. Sporet er imidlertid bra, og hun står to kilo bedre til enn 1 Globemaster som uansett blir mitt førstevalg. Men ta med Lushes Lashes på gardering.
- 5 Swiss Doctor (V64-3/V4-1, Elin Ahlin rir, Roy Arne Kvisla trener, 32-prosenter) blir et førstevalg i amatørløpet selv om den står tøffere til. Jeg kjenner hesten veldig godt, den er stor og reell, men litt "valpig". 1 Dust Devil blir vel favoritt i løpet, dette er en ujevn hest.
1 Mogsy (V64-4/V4-2, 37-prosenter) misset starten sist. Treffer vi i dag, jeg tror og håper vi gjør det, skal det være spiss og slutt. 2 Maid er også rask ut, men jeg tror ikke hun henter en lengde på Mogsy.
- 4 Quagmire (V64-5/V4-3, Caroline Malmborg, 33-prosenter) vant jeg med 10. november. Var veldig bra da. Hardere inne nå, opp tre kilo. 66 kilo på 2350 meter, jeg er litt skeptisk nå. Mitt førstevalg i løpet blir 11 Impact Of Bloom som Chaves mente han satt for lenge med sist. Pass også på nr. 13 Absolut Spirit her som lite spilt. Skal være god nok.
- 4 Victor Kalejs (V64-6/V4-4, Roy Arne Kvisla, 36-prosenter) er tilbake på Bros dirt som. Blinkersen er stadig på. Trener veldig bra, det er hjemmebane og 2100 meter. Dette skal være en veldig god seierssjanse, sier Per-Anders Gråberg.

ELIONE CHAVES, som leder i Sverige med 51 seire, er utestengt i dag. På Bro leder Ulrika Holmquist med 25 førsteplasser.

BANEN på Bro blir god i dag.

Se http://rikstoto.no/vinnersjanser | http://Hjelpelinjen.no.