"Dragonfly har best spilleverdi"

Skrevet av Tom W. Johannessen,  07.10.2021
Artikkelbilde
Dragonfly har fem seire i karrieren, to av dem tatt i år. Anna Pilroth rir, hun har vunnet ni løp på Øvrevoll i år. Foto: Roger Svalsrød/Hesteguiden.com

Parhestene Anna Pilroth og Tobias Hellgren er som vanlig på plass på Øvrevoll. Fire starthester kan gi en blink eller to. - 4 Dragonfly (V65-1) har best spilleverdi, sier Tobias Hellgren til ovrevoll.no

* DRAGONFLY har fem seire på 24 starter, to av dem tatt i år. Én på Bro Park 19. mai og én på Göteborg 4. juli.
Var en 6-prosenter og et nest sistevalg i V65-spillet kl. 13.00.

Her er Tobias Hellgrens kommentarer til hester og sjanser torsdag

- 4 Dragonfly (V65-1, Anna Pilroth, 6-prosenter) tror jeg på. Dårlig rad, men gress sist, nest sist prøvde vi med et ritt bakfra. Mye vekt, men har gått med vekt tidligere også. Ikke vært dårligere enn to på dirt i Norge mener jeg.

- 1 Isidor Almquist (V65-4/V4-2, Anna Pilroth, 27-prosenter) har vi ikke hatt veldig lenge. Skal bli stadig bedre fremover. Dette er et dårlig løp, Anna velger denne. Hver gang jeg rir ham i trening tenker jeg; "han kan springe fort". Innvendig startspor er et pluss. Han har vel aldri fått sand i ansiktet. Så, ja, han er rask ut.
- 2 Silky Road (V65-4/V4-2, Willa Synøve Schou Marcussen, 14-prosenter) var jeg fornøyd med sist. Vinneren var klar, tettere bak denne. Silky Road er droppet noen kilo og har vel en bedre sjanse enn på lenge.

-12 Ede's Garrinchi (V65-6/V4-4, Anna Pilroth, 33-prosenter) var bra sist, og Anna red godt. Formen er oppadgående. Skal nok være hesten å slå tross veldig dårlig startspor på 1600 meter. Kan være "snabb" ut, men det spørs hvor mye energi som skal brukes i starten fra dette sporet. 4 Betty, er som jeg ser det, hardest i mot.

NATHALIE MORTENSEN kommer med tre hester og ligger uvanlig lavt med alle: - Det har vært vanskelige treningsforhold. Det ser ut som de kan ha mistet formen: 1 Chilterns (V65-1, Michelle Rosenquist, 2-prosenter) er jeg ikke optimist på. 4 Ruby Dream (V65-4/V4-2, Silje Strand, 2-prosenter) tar av tre kilo med Silje (Strand, red. anm.). Er ok, men trolig bedre på gress. 11 Golders Green (V65-6/V4-4, 1-prosenter) har startet på sand én gang. Er begynt å bli langhåret. Penger må være bra, sier Nathalie til ovrevoll.no.

CARLOS LOPEZ er på vei mot Øvrevoll-championat nr. åtte, det første tatt i 2008. Han vil i år tangere legenden Janos Tandari som var mestseirende jockey på Øvrevoll åtte ganger. Carlos Lopez rir i dag hele fire favoritter.

WILLA SYNØVE MARCUSSEN SCHOU er toer på rytterstatistikken med 12 førsteplasser. - Jeg føler jeg har flere gode sjanser i dag. Kanskje 3 Fredde (V65-6/V-4, Cathrine Erichsen trener) er den beste, uttaler Willa til ovrevoll.no.


Se http://rikstoto.no/vinnersjanser | http://Hjelpelinjen.no