Lot of Joy skapte glede

Skrevet av Birger Christensen,  06.10.2021
Artikkelbilde
DEN SATT! Lot of Joy og Jan-Erik Neuroth på vei inn til klassisk triumf etter en mesterlig prestasjon av hest og rytter. Foto: Svensk Galopp

Lørdagens St Leger på Gøteborgs oval ble utsatt til Bro, da løpsdagen lørdag måtte avlyses. Men den som venter på noe godt....Lot of Joy, Stall Perlen, Wido Neuroth og Jan-Erik Neuroth var fullstendig overlegne etter et mesterlig ritt av sistnevnte, og belønningen var på meget pene 415 000 svenske kroner. Hoppa var maiden frem til start, men måten hun fikset seieren på, var helt suveren.

- Ja, det var et greit løp å ta den første seieren i. Visste at hun ville stå hver meter, og jeg lærte mye om banen da jeg red Miss Haven i løpet før. Fikk Lot of Joy til å slappe av, og da jeg gikk frem på siste bortre, skjønte jeg at banen var klart bedre utvendig. Det var en morsom seier, sa Jan-Erik, som også var stedfortredende trener. 

Stall Neuroth vant også St Leger i Sverige i fjor med Seneschal. Dessuten ble det dobbeltseier i den norske utgaven for en snau måned siden med Seneschal og Jet Action. Dette var klassisk seier nummer 86 for Wido, et akseptabel tall!

 - Nå blir det trolig vinterpause for Lot of Joy, så får vi satse mot større løp neste år, avrundet Jan-Erik.

 Harah Dørum er ny direktør i Sverige, og han kunne glede seg over å dele ut premiene.