Stjerner i Malmö, og jackpot i V64

Skrevet av EVERYSPORT,  10.10.2021
Artikkelbilde
Duca di Como blir stor favoritt på Jägersro søndag, men han er plassert utenfor V64-spillet.

Jägersro har to såkalte Listed-løp på programmet denne uken. 4 Duca di Como (1. løp) er satt utenfor V64, mens 6 Suspicious Mind (V64-2) er vår hovedbanker.

En V64-jackpot på nesten 300 000 kroner som skulle ha vært utdelt på Øvrevoll søndag, er videreført til Jägersro.

Listed-løp er fjerde høyeste løpsklasse internasjonalt og nest høyeste i Skandinavia, bare Gr 3-løp har høyere status her, mens man også har Gr 1- og Gr 2-løp internasjonalt. Bare tre konkurrenter tar seg bryet verdt å løpe mot 4 Duca di Como (1. løp) som dessverre er plassert utenfor V64, mens 6 Suspicious Mind (V64-2) får vår tillit i kamp om 165 000 kroner til vinneren av Skånska Fältrittklubbens Jubileumslöpning.

V64-tips

Dagens banker
6 Suspicious Mind (V64-2) er en klassehest med fem millioner kroner i grunnlag. Han kommer rett fra fersk seier der han slo sin verste konkurrent, 4 Gold Tyranny, på dårligere vektbetingelser enn han har nå. Suspicious Mind har formtall 96 og er en unntakshest, til sammenligning har Duca di Como 93, vi dekker ikke opp.

Dagens outsider
2 Vihiers (V64-1) er en spennende franskfødt debutant som kommer ut for topptrener Lennart Reuterskiöld jr og storeier Mr Ascot. Møter ikke all verdens konkurranse selv om 5 Penny og 6 Röde Baronen har startet karrieren bra. Gjorde en fin kvalifisering, vi streker på mistanke.

V4-tips

Dagens banker
7 El Guanche (V64-5/V4-3/DD-1, bildet) har gjort sine saker glimrende etter at han ble importert fra Spania, vi mener han har etablert seg som banes nest beste sprinter i år. Nocentsinkentucky er i en klasse for seg, men han er ikke med nå. El Guanche slo Duca di Como for noen uker siden, meget sterkt selv om det var feil distanse for den norske hesten. Har knust sin verste konkurrent 5 Mountain før, vi nøler ikke med bankerspill.

Dagens outsider
7 Primacor (V64-3/V4-1) har vi hatt klaff med å lansere som objekt før. Han er i god form og det er neppe noen ulempe at Per-Anders Gråberg overtar tøylene. Han skal strekes tidlig i et åpent handicapløp, men med 2 seirer på 35 starter er ikke dette noen hest å stole på.

Dagens beste spill
4 Duca di Como (1. løp) er så stor favoritt til å vinne 150 000 kroner i Peas and Carrots Mile at han er satt utenfor V64-spillet. Vi har lyst til å spille noen kroner på den norske stjernen. Med 1 Plantstepsdream i feltet er det nok ikke mye å hente på duo heller, vi forsøker oss på trippelspill rett fram 4 Duca di Como – 1 Plantstepsdream – 2 Sea Lieutenant.