Tiny Dancer - en vinner fra P-A i dag?

Skrevet av Tom W. Johannessen,  20.10.2021
Artikkelbilde
Tiny Dancer (t.v.) vinner for Annie Nilsson Lindahl på en bløt Jägersro-bane 2. juli i år. I dag sitter Per-Anders Gråberg opp. Foto: Svensk Galopp

Per-Anders Gråberg er på plass på Jägersro. Det er også 4 Tiny Dancer (V5-2) fra Nina Lindberg Lensviks formstall. - Tiny Dancer burde ha en bra sjanse, melder P-A til ovrevoll.no før lunsj-start.


 

2-årige Tiny Dancer har vunnet ett løp av seks; på bløt Jägersro-bane med Annie Nilsson Lindahl i salen. I dag sitter P-A opp; han har 18 årsseire på banen i Skåne der Jacob Johansen topper med 26 førsyteplasser og en seiersprosent på solide 27. Jacob rir favoritten i V5-2, 1 Tin Win fra Lennart jr. Reuterskiöld, en 31-prosenter kl. 11.00. Tiny Dancer var en 21-prosenter på samme tidspunkt.

NATHALIE MORTENSEN har fire starthester i lunsjen. Hun tror mest på 9 Scytale i V4-4/V5-1 av denne kvartetten.

* Her er Nathalies kommentarer til ovrevoll.no før start på en Jägersro-bane som trolig blir bløt:

- 7 Queen Mack (V4-3, 8-prosenter) er en ok hest, men det er litt problemer med «andingen». Vi satser på poenger her.
- 9 Scytale (V4-4/V5-1, 19-prosenter kl. 11.00) står veldig bra til. Er nok best på gress, men jeg tror uansett på en fin sjanse her. Har riktignok ikke vunnet løp, jeg nevner det. Hestene våre har nok mistet litt form, men Scytale ser fortsatt veldig bra ut.
- 3 Thunderboy (V5-2, 13-prosenter) er en «jättefin» hest, men jeg er litt usikker på formen. Når det er sagt, han kan absolutt vinne løpet.
- 3 Ruby Dream (V5-5, 8-prosenter) tror jeg også er bedre på gress, men gikk bra for Silje Strand på Øvrevoll og sand sist. Ikke helt lett å spå hva dette blir. Ruby Dream går fra alle posisjoner, sier Nathalie Mortensen.