Tips til løpene onsdag 13. oktober

Skrevet av Birger Christensen,  11.10.2021
Artikkelbilde
Kick On

Velkommen til en flott lunsjgalopp på Øvrevoll Galoppbane!

Første løp går allerede kl. 11.55. Dagens V4-omgang starter i 2. løp kl. 12.20.

Program laster du ned HER.

1. LØP - 2-ÅRSLØP - 1370 GRESS

Lovende toåringer møtes. Vi tror mest på Ghost Town og Ces Soirees La. Førstnevnte var bra i debuten, og Ces Soirees La gikk flott på Øvrevoll i august. House Doctor har levert et par fine innsatser, og de tre øvrige skal vi følge nøye.

Tips: 6 Ghost Town - 2 Ces Soirees La - 1 House Doctor  Outs: 3 Intella

 

2. LØP - V4-1 - NORSK JOCKEYKLUBS SPRINTLØP - 1170 GRESS

Vi tror det bør holde med en duo her. General de Vega og Could Be King har vært på topp i Skandinavia i hele år. Blir banen tyngre enn vi tror, kan Brian Ryan være en luring. Men vi står på våre to valg. Irish Prosecutor har trent som en stjerne, men ikke fått det til i løp. 

Tips: 4 General de Vega - 2 Could Be King - 7 Irish Prosecutor  Outs: 6 Brian Ryan

 

3. LØP - V4-2 - BREEDERS PRIZE CLASSIC 2021 - 1980 GRESS

Det er nesten en halv million til vinneren i dette løpet. Vi tror mest på Good Fortune, som har vært knallgod i hele høst. Niels Petersen har en duo, som utfordrer vår favoritt. Iron Butterfly har vært best av dem, men HollywoodBoulevard har en positiv utvikling. Voix d'Ame er med i trippelkampen, men må opp et hakk for å vinne.

Tips: 8 Good Fortune - 4 Iron Butterfly - 7 Voix d'Amie  Outs: 2 HollywoodBoulevard

 

4. LØP - V4-3 - DD-1 - MAJOR CHR F MICHELETS MINNELØP - 2830 GRESS

Vi tror Quebello blir en topphest. Men utfordringene blir stadig større, og vi føler at vi må gardere litt på V4. Smazing tror vi håndterer distansen, og Malin Holmberg på bunnvekt er alltid skummel. Two Times vant løpet i fjor. Gikk bra på Derbydagen, og det kan bli to strake. Shaken Not Stirred vinner ikke så ofte. Men han avslutter ofte sterkt, og distansen tror vi han fikser. Ellers er dette et løp hvor det ofte smeller i totoen.

Tips: 2 Quebello - 10 Smazing - 11 Shaken Not Stirred  Outs: 1 Two Times

 

5. LØP - V4-4 - DD-2 - HOTEL BRISTOL HANDICAP - 1100 DT

Ett av to løp onsdag som avholdes på sand. Vi prøver oss med innersporets Gin. Var nær ved å få sin første seier sist. Distansen tror vi passer. Azure World er ofte med i striden, men ikke alltid en løve i finishen. Silky Road møter enkelt lag, men må fikse starten bedre enn sist. Ciccarelli var positiv torsdag. En dag holder han hele veien.

Tips: 1 Gin - 9 Azure World - 4 Ciccarelli  Outs: 6 Silky Road

 

6. LØP - V5-1 - NORSK OAKS . 2400 GRESS

Lot of Joy var strålende på Bro i St Leger sist onsdag. Brunello vant Dansk Oaks og slo da meget gode Go On Carlras. Flambeau Rouge har prestert fine løp i hele sommer og høst, og Good Life er den fjerde vi tror er med i trippelkampen.

Tips: 2 Lot of Joy - 5 Brunello - 7 Good Life  Outs: 1 Flambeau Rouge

 

7. LØP - V5-2 - ARNFINN LUNDS MINNELØP (L) - 1600 GRESS

Kick On vant dette løpet i fjor og blir klar favoritt også i år. Valence tar teten, men det blir trolig tøft å holde unna helt inn. Wishformore kan det være litt kort for. men årets Oslo Cup-vinner har flere ganger imponert også på kortere distanse. Fiftyshadesfreed imponerer voldsomt, men vi synes tiåringen bør være fornøyd med en mindre premie.

Tips: 4 Kick On - 2 Valance - 5 Fiftyshadesfreed  Outs: 3 Wishformore

 

8. LØP - V5-3 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS VANDREPOKAL - 1370 GRESS

Queen of Antarktis har to gode løp bak seg. Nå kan det være klart for den første seieren. Verst i mot kan Cam Tree være. Debuten var helt ok, og hun fulgte fint opp i løpet etter. Gold Rush var også bra sist hun var til start, og vi satser på de nevnte tre på V5.. Spennende debut for This is Gråtass, som er skimmel som sin mor.

Tips: 4 Queen of Antarktis - 2 Cam Tree - 1 This is Gråtass  Outs: 5 Gold Rush

 

9. LØP - V5-4 - FEARNLEYLØPET - 1800 GRESS

Vi satser på ungdommen i form av Purple Ace. Har hatt sine problemer i år, men nå ser det bra ut. Smooth Escape er bra, og det er ikke utenkelig at det blir tet fra start til mål. Macjack startet torsdag, men ser ut til å tåle tette løp. Pirlo får den siste plassen på linjen, kan mye om det klaffer.

Tips: 5 Purple Ace - 1 Smooth Escape - 2 Pirlo  Outs: 6 Macjack

 

10. LØP - V5-5 - HØSTBONUS BRONSEDIVISJON STAYER -2400 DT

Et veldig fint løp, hvor de aller fleste har flott form. Buckyboy var god sist torsdag og har vunnet på distansen. Imponert ble vi også over Perfect Illusion, som avsluttet sterkt etter tøff tetkamp. Også The Kid tok en fin seier sist etter litt motgang. Men her er det flere om beinet, og vi dekker fullt ut. Kanskje er vi litt ekstra spente på Checkered Ninja, som fant seg flott til rette på sandbanen sist.

Tips: 1 Buckyboy - 2 Perfect Illusion - 3 The Kid  Outs: 6 Checkered Ninja

 

11. LØP - V5-5 - HEKKELØP - 3450 GRESS

Et hekkeløp avslutter den flotte dagen. Roman Stone vant sist foran Sea Moonster og Leo the Lion. Mot disse skal vi plassere Tinolo. Battleoftrafalgar er blitt 14 år og gjør årsdebut.

Tips: 5 Roman Stone - 3 Sea Moonster -4 Leo the Lion  Outs: 2 Tinolo

 

 

V4-forslag kr 576.

1.avd: 4-2

2.avd: 8-4-2

3.avd: 2-10-1-11

4.avd: Alle 12

 

V5-forslag kr 486:

1.avd: 2-5-1

2.avd: 4 Kick On

3.avd: 4-2-5

4.avd: Alle 6

5.avd: Alle 9

 

DD-forslag 4 rekker:

2 Quebello

1-9-6-4