Beste fra Hellgren: Houston Heat

Skrevet av Tom W. Johannessen,  02.09.2021
Artikkelbilde
Hosuton Heat, med Anna Pilroth, er en hest som har vunnet elleve løp. Passes i V65-3/V4-1 i dag. Foto: Svensk Galopp

Tobias Hellgren kommer med tre til Øvrevoll i dag: 2 Houston Heat (V65-3, Anna Pilroth) er nok den beste sjansen, sier Tobias om hesten som var en 14-prosenter kl. 14.30. 

HOUSTON HEAT, som møter 45-prosenter'n 1 London Rock, har 11 seire på 55 starter. Ingen seire på fem Øvrevoll-forsøk, men en 2.plass på god tid. Også da var distansen 1100 dirt, en dirtbane som vannes før start i dag og blir rask. Også gressbanen blir rask.

Her er Tobias Hellgrens kommentarer til ovrevoll.no

- Alting er bra med 2 Houston Heat ( (V65-3/V4-1) Det eneste er at det kan være litt "kort om luft". Er han imidlertid litt bedre enn jeg tror, er det en vinner. Sladder bak, kommer til slutt. Er veldig "snabb" og vant på 1000 meter på Bro 9. mai. Underlaget passer.
- 4 Archers Ignite (V65-3/V4-1, Angelica Berg, 8-prosenter) skuffet sist. Det kan ha vært den myke banen. Er generelt sett litt dårligere på dirt enn på gress. Houston Heat skal være foran i mål.

- 2 Bright Angel (V65-6/V4-4, Anna Pilroth, 7-prosenter) ble påridd sist. Er rask nok, men foreløpig våger jeg ikke å stole på ham.

* ANNA PILROTH har syv seire på 39 Øvrevoll-starter i år.

NIELS PETERSEN er på vei mot sitt ellevte Øvrevoll-championat på rad. Han kan også gå til topps på sin opprinnelige hjemmebane, Klampenborg, for aller første gang. - Det hadde vært jævli' morsomt, sier han om den muligheten.
I sag sender han ut 1 Smazing (V65-4/V4-2, Carlos Lopez, 64-prosenter) som blytung favoritt etter to overbevisende seire. Er satt opp til 70 i formtall. - Fin hest, men det er dirt nå. Er ingen banker i dag, sier Niels til ovrevoll.no

NORA HAGELUND HOLM har ti førsteplasser og er to bak Carlos Lopez. Hun har fått strøket Shantou i V65-3 og blinker ut 7 How Dare You (V65-6/V4-4, Marie Lustig, 45-prosenter) som den beste sjansen. Om pappa Steinar Holm-trente 4 Portugueseprincess (2-prosenter) i V65-2 sier hun til ovrevoll.no: - Tapte en del fra start sist. Ble sliten til slutt. Forbedring er målet i dag. Jeg tviler på seier.