Øvrevoll åpner opp

25.09.2021
Artikkelbilde

Under Regjeringens pressekonferanse fredag kom beskjeden om at Norge åpner igjen. Det betyr blant annet at man opphever begrensningene på hvor mange som kan være samlet på arrangementer, meteren gjelder ikke lenger og det er slutt på krav om bordservering. Dette er svært gledelige nyheter for oss alle, og både hverdagen og løpsdagene vil definitivt bli enklere på Øvrevoll. Nå åpner vi opp mellom publikumsområdet og Cafe Hygge, og gjerdene på området tas bort.

Dette betyr at publikum kan bevege seg fritt på området og opplevelsen av å være på løp vil bli enda bedre. Når det nå for alvor går mot høst, med kjøligere kvelder og muligheter for dårligere vær, er det godt å ha muligheten til å trekke under tak og inn i varmen. Nå får dere muligheten til å kunne besøke både Derbystuen og Cafe Hygge. Rent praktisk betyr dette at portene fra Vollsveien inn til Cafe Hygge låses og stenges. Publikum til området, også til Cafe Hygge, må benytte inngang og port SYD ved sandparkeringen og betale inngangspenger. Vi vil anbefale vårt høstkort til kr 150, dette inkluderer adgang og løpsprogram til samtlige løpsdager ut året og kjøpes via ticketco.no :

https://ovrevoll.ticketco.events/no/nb/e/oevrevoll_galopp__hoestsesongkort_2021

Vi gleder oss til å invitere publikum til helt åpne løpsdager igjen. Ta med deg vennegjengen eller andre på løp, og følg med på vår hjemmeside og Facebook for oppdaterte tilbud. Husk at vi denne uken har to løpsdager. Torsdag er det ettermiddagsløp kl 15, og søndag er det storløpsdag med fantastisk sport fra kl 11.30.

Vi sees på Øvrevoll!