Tips til løpene onsdag 22. september

Skrevet av Birger Christensen,  21.09.2021
Artikkelbilde
Rock Dancer

Velkommen til lunsjgalopp. Se egen informasjon til publikum.

Første løp går kl 12.20 og det er også V4-1. Dersom du skal spille på nett, logg deg gjerne inn på Norsk Rikstoto via vårt spillsenter, så vil Øvrevoll få kommisjonen, klikk HER.

Programmet laster du ned her: https://ovrevoll.rikstoto.no/Spill/program/

1. LØP - V4-1 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS KLOKKELØP IV - 1170 GRESS

Vi var skuffet over Azure World sist. Har fart til å vinne et slikt løp, og gress er nok en fordel. Lemon Smile kan også en del, og Evelina Rönnlund har aldri tapt på Øvrevoll. Lille My har kun en seier på 30 starter, men har en fin oppgave denne gang. Dark Money viste fart på 900 meter i august, kan være en luring.

Tips: 2 Azure World - 9 Lemon Smile - 1 Dark Money  Outs: 8 Lille My

 

2. LØP - V4-2 - YOUR INSPIRATION HANDICAP - 1600 GRESS

Sir Walter liker både distanse og underlag. i dette selskapet tror vi han er langt fremme. Golders Green kan mye, men har noen "hyss" for seg i løpene. Holland Park var bra i nest siste start. Nå er det tre måneders pause, men selskapet er ikke det verste. Ede's Garrincha vinner nesten aldri, men her tror vi han er i toppen.

Tips: 9 Sir Walter - 1 Golders Green - 2 Ede's Garrincha  Outss: 4 Holland Park

 

3. LØP - V4-3 - V5-1 - DD-1  - YORKSHIRE LAD - 1600 GRESS

Løpsdagens aller mest åpne løp i våre øyne. Rock Dancer er alltid med i striden i år, i det minste et godt trippelkort. Simmy's Copshop er nå oppe på formtall 79, det nærmer seg kanskje grensen for hva han kan gå til. Karen From Finance vant lett sist i Gøteborg tross dårlig start, og Seeyouincourt går mange fine løp. Trolig aller best på sand. Eller vrimler det av luringer, og vi dekker bredt.

Tips: 10 Rock Dancer - 9 Simmy's Copshop - 12 Seeyouincourt  Outs: 1 Karen From Finance

 

4. LØP - V4-4 - V5-2 - DD-2 - YARROWAY HANDICAP - 2400 GRESS

Vi tror at Quebello kan være en kommende topphest. Blåste forbi motstanderne sist til lett seier. Smazing fungerte overhodet ikke på sandbanen, på gress har det sett bra ut. Tambora Queen var god i Derby Mile, selv om motstanden nok ikke var den hardeste. Possession vant også lett sist, men det er litt verre i mot nå. Kan Monjazaat følge opp den fine Norges-debuten?

Tips: 6 Quebello - 2 Smazing - 10 Possession  Outs: 12 Tambora Queen

 

5. LØP - V5-3 - YANKEE SACC HANDICAP - 2400 GRESS

Vi prøver oss med Moonflash. Er seiersløs siden 2019, men har vært nær flere ganger. Sist var han rett bak My Cup of Tea. Slim Revenge er nok best på gress. På det underlaget har han gjort det sterkt i høst. Mukhaater vant et løp i Gøteborg 4. september hvor tre i dette feltet var med. Vi er litt usikre på hvor bra det løpet var, svaret kommer onsdag.

Tips: 5 Moonflash - 7 Slim Revenge - 1 The Skimmer  Outs: 6 Mukhaater

 

6. LØP - V5-4 - YOUNG MOON HANDICAP - 2400 GRESS

Vi synes at Captain Chorus viser så bra form, at han blir vår favoritt. Smooth Escape kan lede lenge, kanskje helt inn. Privilegiado er en stor outsider. Tredjeplassen sist var nok ikke så veldig sterk. Hampus G er bra, men formtall 89 er tøft.

Tips: 4 Captain Chorus – 1 Smooth Escape - 5 Hampus G Outs: 6 Privilegiado

 

7. LØP - V5-5 - YOU NEVER KNOW HANDICAP - 1170 GRESS

I en litt åpen V5 får vi kun råd til to hester på V5. Prince of Tides var meget god sist, og hestene til Raphael Freire presterer meget bra. Hadde vært vår banker om det hadde vært 200 meter lenger. Martini var god sist han gjestet Øvrevoll, forsvarer formtall 86, tror vi. Backcountry er en herlig fighter. To kilo av med Willa er spennende, men Backcountry har ikke vunnet løp etter august de fire siste årene. Fiftyshadesfreed har hatt et knallår med tanke på at han er ti år. Kan være farlig å utelate.

Tips: 7 Prince of Tides - 4 Martini - 8 Fiftyshadesfreed  Outs: 1 Backcountry

 

8. LØP - HEKKELØP NOVISE - 3450 GRESS

Her blir det svensk seier. Roman Stone vant lett i sin første start i Skandinavia. Trener de Burca har mange gode hinderhester, og Roman Stone er en av dem. Sea Moonster var ikke så mye slått av Roman Stone, kan også bli en god hest over hekkene. Last Reference ser også spennende ut over hekker.

Tips: 5 Roman Stone - 3 Sea Moonster - 2 French Warrior  Outs: 1 Last Reference

 

V4-forslag kr 448:

1.avd: 2-9-8-1

2.avd: 9-1

3.avd: Alle 14

4.avd:  6-2

 

V5-forslag kr 448:

1.avd: Alle 14

2.avd: 6-2-12-10

3.avd: 5-7

4.avd: 4-1

5.avd: 7-4

 

DD-forslag 8 rekker:

10-9-1-12