Tips til løpene torsdag 11. august

Skrevet av Birger Christensen,  09.08.2022
Artikkelbilde
Ruby Dream sist tirsdag. Foto: Svensk Galopp

Lunsjen på Jägersro er første stopp denne uka med bl a finalen i Ole Larsen Young Riders. Øvrevoll følger opp med en tøff V65-omgang torsdag, mens Bro i denne uka innbyr til løp fredag ettermiddag/kveld. Søndag er det Gøteborg som innbyr til V64 med en solid jackpot. Kanskje er det så vrient at det blir en stor jackpot til Øvrevolls Derbydag?

1. LØP - 2-ÅRS MAIDENLØP - 900 GRESS

Brazuca gikk godt i debuten til tredje. Slet litt i svingen sist. Nå trenger ikke hoppa bekymre seg for svingen, og vi tror det kan bli seier. Jojo leverte en helt ok debut. Med en god start, tror vi hun er på trippel. Little Crow og Fort Dodge gjør spennende debuter. 

Tips: 7 Brazuca - 1 Jojo Trick - 6 Fort Dodge  Outs: 2 Little Crow

 

2. LØP - V65-1 - MAIDENLØP- 900 GRESS

Et åpent maidenløp. Vi likte Started it All på Bro sist, og hun får et knepent tips. Canmore har en del fart, med i striden tror vi. Lexington Avenue gikk et godt løp på Klampenborg i fjor høst. Likte seg ikke på Jägersro i årsdebuten, nå er det gress igjen. Fredriq von Soa debuterer, stammen forteller om at det kan være mye fart.

Tips: 11 Started it All - 5 Canmore - 8 Fredriq von Soa  Outs: 7 Lexington Avenue

 

3. LØP - V65-2 - EIVIND ECKBO LEGATS VANDREPOKAL - 1370 GRESS

Thunder Sea imponerte i debuten. Blir banker for oss, selv om det er flere gode i mot. Daniella har to gode løp bak seg, og Approach Glory vant årets første toårsløp på Øvrevoll. Der gikk også Give Me Space bra. Men Thunder Sea var så god sist, at vi tror på ny seier.

Tips: 2 Thunder Sea - 5 Daniella - 4 Give Me Space  Outs: 3 Approach Glory

 

4. LØP - V65-3 - V4-1 - QUANERO HANDICAP - 1170 GRESS

Herewegodandy og Martini er de to beste, men har ikke imponert den seneste tiden. Klint var god med seier i lunsjen for en måned siden. Rock Dancer er ikke like rå som han var, men leverer fortsatt ok prestasjoner. Da gjenstår kun Pure Charmer, og det er ingen grunn til å droppe henne, Heldekk.

Tips: 3 Herewegodandy -5 Martini - 4 Pure Charmer  Outs: 1 Rock Dancer

 

5.LØP - V65-4 - V4-2 - AGRIA DYREFORSIKRING NOARK VANDREPOKAL - 1980 GRESS

Her tror vi på svensk seier. Slim Revenge likte ikke sandbanen sist, nå er det gress igjen. Formen er god, men vi tror også en del på Dolores. Har gjort to fine løp i juli. Tsupermand ser vi på som beste norske. Ida Tandberg har et fint tak på ham. Red Valley er en god kandidat til trippel.

Trippel: 6 Slim Revenge - 5 Dolores - 4 Red Valley Outs: 9 Tsupermand 

 

6. LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - QUIET DANCER HANDICAP - 1370 GRESS

For å lande på et anstendig prisnivå, må vi gå veldig tynt i V65-5. Ruby Dream avsluttet storstilt til seier på Bro sist. Angelika Berg er etter vår mening en seriøs utøver og et stort talent. Vi prøver med en frisk banker. Også Lady Daniela har fin form, og Emilie Finckenhagen vant nylig med Hope and Glory. Sunbreak er litt spennende. God årsdebut sist. Azure World er nok med lenge, men tviler på seier over 1370 meter.

Tips: 9 Ruby Dream - 8 Lady Daniela - 10 Hope and Glory  Outs: 4 Sunbreak

 

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - NORSK RIKSTOTO CUP - BRONSEDIVISJON - 1600 GRESS

Harrier Hawk vant lett sist, og vi tror det kan være litt å gå på. Quelle Elegance kom litt klønete til sist etter en grei seier på Gøteborg. Pirlo vant sist, kan ha gått frem med løp i kroppen. Vi setter Trent som outsider. Mot høsten vinner treåringer oftere slike typer løp. Ellers er dette en utrolig krevende avdeling.

Tips: 8 Harrier Hawk - 5 Quelle Elegance - 1 Pirlo  Outs: 4 Trent

 

 

V65-forslag kr 520:

1.avd: 11-5-7-6

2.avd: 2 Thunder Sea

3.avd: Alle 5

4.avd: 6-5

5.avd: 9 Ruby Dream

6.avd: Alle 13

 

V4-forslag kr 520:

1.avd: Alle 5

2.avd: 6-5

3.avd: 9-8

4.avd: Alle 13

 

DD-forslag 13 rekker:

9 Ruby Dream

Alle 13