- Ede's Garrinchi beste sjansen i dag

Skrevet av Tom W. Johannessen,  06.07.2022
Artikkelbilde
Anna Pilroth setter inn Ede's Garrinchi som kan vinne igjen som favoritt i V4-1 i dag. Foto: Hesteguiden. com

Kult og tilfredsstillende. Den største seieren, oppsummerer Tobias Hellgren med Oslo Cup halvannen uke tilbake i tid. I dag har han tre. – 3 Ede’s Garrinchi er den beste sjansen, sier han.



Men Tobias, med seks Øvrevoll-seire i år,  trenger litt betenkningstid før han blinker ut 30-prosenter’n. – Også 6 Malandro (V4-3, Anna Pilroth, 12-prosenter) og 1 Twilly (V5-4, Anna Pilroth, 17-prosenter) skal strekes, sier Tobias. Det er verdt å merke seg. Han er best på info av skandinaviske galopptrenere. Sist han var på Øvrevoll flagget Tobias klar og riktig seierstro på lite spilte Quebello, vinneren av Oslo Cup.

Her er Tobias’ kommentarer til ovrevoll.no i dag
- 3 Ede’s Garrinchi (V4-1, Anna Pilroth, 30-prosenter) står bra til. På papiret er dette et lettere løp enn sist. Distansen i dag er ingen ufordel. Men Cathrine Erichsens 3-åringer kan være forbedret. 2 Jennifer A er en nok en hest som bør passes.
- 6 Malandro (V4-3, Anna Pilroth, 12-prosenter) har vi hatt i ni uker. Er i utvikling, ser bra ut. Men jeg vet ikke helt hvor jeg har ham i løpssammenheng. Vi får se i dag. Men Malandro skal selvfølgelig strekes fra handicap 45.
- 1 Twilly (V5-4, Anna Pilroth, 17-prosenter) var overraskende bra sist; 15. mai på Göteborg. Slått halvannen lengde av Astron som hadde blitt favoritt i dette løpet – hvis han hadde vært med. Twilly er anmeldt i sprintcup’en, jeg har alltid likt denne hesten. Må strekes.

* Anna Pilroth har seks Øvrevoll-seire i år og glimrende 25 i seiersprosent

CATHRINE ERICHSEN blinker ut 9 Purple Ace (V4-3, Muriel Silva Machado, 4-prosenter) som stallens beste sjanse i dag. – Han har et unikt løpshode. Jeg velger den, sier Cathrine som gir avslag på 1 Buckyboy i V4-2 og 2 Kill the Cat i V5-5. De andre seks starthestene mener hun kan være høyt oppe med klaff.
Cathrine venter forbedring av 3-åringene i V4-1, hun kommer med interessant info her:
- 2 Jennifer A er den beste av mine i V4-1. Men det er årsdebut for denne, sier Cathrine om 3-prosenter’n.

DE ANDRE STALLHESTENE i V4-1; 1 C Moon og 8 Saffina var henholdsvis en 9-prosenter og en 12-prosenter kl. 10.00. – 2 Two Times (V4-2) har vært svak, men kan være verdt oppmerksomhet i dag. Ned i vekt, og det blir tempo i dette løpet med Alan Wallace og Perfect Illusion, uttaler Cathrine til ovrevoll.no

* Elione Chaves, nylig tilbake fra USA, har ikke valgt hester hos Cathrine Erichsen i dag.