- En miler av høy klasse

Skrevet av Birger Christensen,  24.07.2022
Artikkelbilde
King David er i strålende form, og han innfridde enkelt sitt favorittstempel i Swedish Open Mile (L).

For en uke siden vant Oliver Wilson Derby på Jägersro med Hard One to Please. Nå ble det seier i Swedish Open Mile med King David. Han står oppstallet på Niels Petersens filial på Klampenborg, og seieren var langt mer ventet enn forrige søndag.

- King David er en miler av høy klasse, bare banen er på den gode siden. Vi fikk en fin luke innvendig ut på oppløpet, og han avgjorde sikkert, berettet Oliver. Han sa også at det først var nå han hadde fattet at han seiret i Derby.

Det ble trippel norsk med Match Maker (Elione Chaves/Cathrine Erichsen) og Like a King (Wido og Jan-Erik Neuroth) bak King David. Far og sønn tok for øvrig en fin seier med Stall EOS-eide Silvana i V64-innledningen og andreplass med Brian Ryan i finalen . Der vant Nathalie Mortensen med stjerneskuddet Astron, som for en drøy uke siden var suveren på Øvrevoll.

Fra stall Erichsen hadde Master Bloom og Captain Chorus en ok oppgave i V64-3. Det endte med 3. og 4. plass i en tett strid, hvor Captain Chorus var først i duoen. Han fikk det litt trangt midt på oppløpet og var ikke mye slått.

Les mer om løpene i Stockholm her:

https://www.svenskgalopp.se/nyheter-och-media/tavlingsreferat-king-david-regerade-i-swedish-open-mile/