- Alt vel med duoen

Skrevet av Birger Christensen,  28.06.2022
Artikkelbilde
Duca Di Como

Duca di Como og City Code. En sterk duo foran onsdagens Challenge Stakes på Bro. Cathrine Erichsen er da også positiv i forkant. 

- Det ser lyst ut. Synes at løpet i hvert fall ikke ble noe tøffere enn vi hadde kunnet regne med. Duca di Como vant løpet i fjor og bør være favoritt. Jeg er ingen spiller, men synes at City Code skal være med og kjempe om en av de neste plassene. Men slik Duca gikk på Jägersro sist, har jeg selvsagt god tro, sier Cathrine Erichsen.

En som får det travelt frem mot helgen, er Jan-Erik Neuroth. Han rir onsdag på Bro, torsdag på Øvrevoll, fredag på Jägersro og lørdag på Klampenborg! Vi starter med Bro.

- Seneschal er forbedret. Gikk som best i fjor sensommer og på høsten, satser på at det skjer igjen. Leave No Trace i samme løp er også forbedret og kan være en å passe litt på.

- Brian Ryan var jeg fornøyd med sist. Hadde en god avslutning da til tredje. Trolig tøft å slå Duca di Como, men resten kan han greie.

- Sugar Crust var sen i starten sist. Spent på distansen, tror det kan bli trippelplass.

- Thunderey og Solveig har gått bra på Bro før. Hvis det blir, som det er meldt, 30 grader og hard bane, er ikke det noe pluss. Ble litt skuffet over Thunderey sist, hun kan mye bedre.

-På Øvrevoll er det selvsagt spennende med Rockman Reef. Men han er sen, og jeg tror han vil trenge løpet. Tung bane vil være et pluss, men jeg tror han vil gå sterkere senere enn torsdag. 

- Fredag på Jägersro blir det spennende å se No Short Cuts igjen. Fikk ikke starte i mai, og dette er kun en start for større oppgaver senere. Kanskje kan I Apple i samme løp være en spennende outsider.

- Sea Lodge synes jeg har en fin oppgave i Oaks Trial. Jo lenger jo bedre, og avslutningen sist var riktig bra. Går hu bra, kan det bli aktuelt med Derby.. Ellers går vi til Oaks to uker senere.

Lørdag rir Jan Erik et par løp for Brian Wilson, men der har han ikke gått så grundig til verks med studiene enda. Naturlig nok.

Som man forstår, vil det være å følge med på gjennom uka. Vel bekomme.