- Topp sjanse for Iron Butterfly

Skrevet av Birger Christensen,  03.06.2022
Artikkelbilde
Iron Butterfly og Carlos Lopez på seiersjakt i Danmark lørdag. Foto: Hesteguiden.com

- Jeg har stor tro på at Iron Butterfly vil vinne Breeders’ lørdag. De fire andre jeg har med i feltet er i form; vil også gjøre gode løp. Tror Good Fortune hos Søren Jensen vil være den skarpeste i mot.

* Dette sier Niels Petersen foran hovedløpet på Klampenborg som har 250 000 danske kroner i førstepremie.

* I fjor høst møttes Iron Butterfly, Hollywoodboulevard og Good Fortune to ganger.

Tre meget kapable hester. På Bro var Good Fortune klart best. men i Breeders’ på Øvrevoll ble det dobbelt norsk. Vi blir ikke overrasket om denne trioen utgjør trippelen på ny, dette er tre meget kapable hester. - Iron Butterfly var god i Dubai og meget bra på Øvrevoll på 17. mai. Synes at hun er sterkere i år enn i fjor og jeg tror på seier, sier Niels til Fast Track Racing. Masseto, Habla og Red Diamond er også med i løpet fra stallen og tilmåles gode premiesjanser av Niels.

Cheval Mouton, en vinner? I åpningsløpet lørdag har Stall Petersen en svært interessant start. Cheval Mouton er intet mindre enn en helbror til Suspicious Mind, som sist lørdag vant Scandinavian Open. - En uhyre spennende hest som debuterte for to uker siden. Da avsluttet han sterkt etter en rotete start. Nå tror jeg på seier, avslutter Niels.